„Ez nem kis dolog, sem fizikailag, sem érzelmileg” – kilenc gyermeket veszített el Sharon Stone

2022. augusztus 02.
Sajnos sok nővel előfordult, neki különösen sokszor kellett gyászolnia.

Sharon Stone elmondta, hogy kilenc gyermeket veszített el vetélés miatt.  „Ez nem kis dolog, sem fizikailag, sem érzelmileg” – fogalmazott.  Az Elemi ösztön sztárja ezt a People magazin egy Instagram-bejegyzéséhez fűzött kommentjében árulta el, amelynek középpontjában a Dancing With The Stars egyik előadójának többszöri vetélése volt.


„Nekünk, nőknek nincs fórumunk, hogy megvitassuk ennek a veszteségnek a mélységét – írta Stone. – Kilenc gyermekemet veszítettem el vetélés miatt. Ez nem kis dolog, sem fizikailag, sem érzelmileg, mégis éreztetik velünk, hogy egyedül és titokban el kell viselnünk valamiféle kudarc érzésével együtt. Ahelyett, hogy megkapnánk azt az együttérzést, empátiát és gyógyulást, amire annyira szükségünk van ilyenkor” – folytatta.

Az Instagram-felhasználók megköszönték a 64 éves színésznek, amiért nyíltan beszélt a vele történtekről. „A nők megélt élményeinek felerősítése az első lépés a szükséges változás megteremtése felé” – írta egy felhasználó. Stone-nak három örökbefogadott fia van. 2017-ben az Extra TV-nek adott interjújában arról beszélt, hogy genetikai betegsége miatt a terhesség nehezített volt számára. „Három öt és fél hónapos kori vetélésem volt, és senki nem tudott nekem választ adni rá, hogy mi történik, miért történik ez velem.”

Forrás: Insider, Fotó: Getty Images

Olvass tovább!