A 64 éves Sharon Stone új topless fotóval üzent

2022. július 29.
„Hálás vagyok a tökéletlenségeimért” - írta Sharon Stone a fotó mellé, melyet Instagramjára posztolt.

A medence partján való lazuláshoz csak egy törölközőt kanyarított a nyaka köré Sharon Stone. A 64 éves színésznő felhőtlenül vidámnak tűnik a fotón: „hálás vagyok a tökéletlenségeimért egy tökéletes napon”, írta az Instagramra posztolt kép mellé. 

sharon-stone-topless-foto

„Legenda!” – kommentelte a felvétel alá Lisa Rinna. „És mint egy istennő, kineveti a halandókat” – tette hozzá a korábbi szupermodell, Paulina Porizkova, aki maga is gyakran posztol pucér fotókat, ezzel erősítve az öregedő test elfogadását. „Nehéz szeretni az öregedő testünket. Köszönöm, hogy megmutatod nekünk, milyen gyönyörű az ember, függetlenül attól, hány éves. Mind csodálatosak vagyunk” – írta valaki más. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Több olyan dolog is történt Sharon Stone-nal, amelyek alapjaiban változtatták meg az élettel és a hálával való viszonyát, és megmutatták, hogy az élet sohasem olyan, mint a képeslapokon. Legutóbb például kilenc vetéléséről beszélt nyíltan a színésznő. „Ez nem kis dolog, sem fizikailag, sem érzelmileg, és nem könnyíti meg, hogy egyedül, titokban kell keresztülmennünk rajta, mintha mi tehetnénk róla, hibásak lennénk. Ahelyett, hogy megkaphatnánk azt az együttérzést, empátiát és gyógyító támogatást, amire szükségünk lenne ilyenkor.”

Majdnem az életébe került

Önéletrajzi könyvében osztott meg részleteket 43 éves korában elszenvedett agyvérzéséről, amely majdnem az életébe került, ahogy arról is, hogy ugyanabban az évben tumort távolítottak el a mellkasából, és csak amikor felébredt, tudta meg, hogy a sebész szilikon implantátumokat helyezett a mellébe, mondván „ez a méret arányosabb a csípőjével”. 

A traumák sorozata olyan sötét spirálba taszította Sharon Stone-t, hogy hét évre eltűnt a nyilvánosság szeme elől. Elveszítette otthonát és az örökbefogadott fia feletti felügyeleti jogot. „Eltűnt a ragyogásom – mondta Sharon Stone 2021-ben Oprah Winfrey-nek. – A ragyogásom, vonzerőm, a jelenlétem… ezek mind az egészségből és szépségből fakadnak, a jóllétből. Az önbizalomból. Ha valaki olyan helyzetbe kerül, mint amilyenben én voltam, az emberek elkezdik azt mondani, hogy már nem vagy olyan, mint régen, te pedig elkezdesz hinni nekik.”

Mára szerencsére kijelenthetjük, hogy Sharon Stone-nak sikerült visszaszereznie korábbi ragyogását, és csak hálásak lehetünk érte, ha fotóin keresztül ránk is sugároz belőle.

Forrás: Prevention Fotó: Getty Images

Olvass tovább!