Hírességek, akik nyíltan beszéltek meddőségi küzdelmükről

2021. július 28.
Nők milliói küzdenek termékenységi problémával, köztük rengeteg híresség is. Az alábbi sztárok a nyilvánosság előtt is bátran felvállalták nehézségeiket.

Nicole Kidman

nicole-kidman-rovid-haj

„Bárki, aki gyerekre vágyik, tudja jól, mennyi fájdalommal és csalódással jár együtt a termékenységi küzdelem” – nyilatkozta a színésznő még 2011-ben. Kidman és első férje, Tom Cruise évekig próbálkoztak a gyerekvállalással, de miután a baba nem akart összejönni, a pár inkább örökbe fogadott. Második férjétől, Kieth Urbantól végül 2008-ban született meg az első vér szerinti lánya, majd Kidman termékenységi problémái miatt a második lányukat már béranya hozta a világra.

Kim Kardashian

kim-kardashian-vizsga-bukas

Miután megszületett a kislánya, North, másodjára már Kim Kardashiannak is csak nehézségek árán sikerült teherbe esnie.  „Nagyon sok szövődményem volt. Egy méhlepény-rendellenességet állapítottak meg nálam, műtéteken kellett átesnem, és mindez nagyon megnehezítette a teherbe esést. Hosszú volt az út. Minden nap hajnali öt órakor mentem a Beverly Hills-i orvosomhoz, hogy megvizsgáljon, nincs-e peteérésem” – nyilatkozta Kardashian még 2015-ben. Kardasian és Kanye West harmadik és negyedik gyerekét is béranya hozta világra.

Courteney Cox

„Elég könnyen teherbe estem, de nehezen tudom megtartani a terhességeket. Nem volt egy sétagalopp. De mit tudsz csinálni? Megpróbálod újra” – mondta korábban Courteney Cox, akinek 2004-ben végül lombik segítségével született meg a lánya, Coco.

Anne Hathaway

„Ha terhességről van szó, hajlamosak vagyunk egyoldalúan megközelíteni a dolgot. Igaz, hogy a terhesség a nők egy részének az életük legboldogabb időszaka, de nagyon sokan vannak, akik szenvednek és küzdenek. Akiknek az időszak tele van megpróbáltatásokkal. És ezt én is átéltem” – nyilatkozta a színésznő, aki ma már kétgyerekes édesanya.

Beyoncé

Mielőtt megszületett volna a lánya, Blue Ivy, Beyoncé is átesett egy fájdalmas vetélésen. „A sikerre már másként tekintek. Megtanultam, hogy minden fájdalom és veszteség valójában ajándék. A vetélés megtanított arra, hogy először magamról kell gondoskodnom, mielőtt valaki más anyja lehetnék” – mondta.

Forrás: marieclaire.com Fotó: Getty Images

Olvass tovább!