Hírességek, akik nyíltan beszéltek meddőségi küzdelmükről

2021. július 28. |

Nők milliói küzdenek termékenységi problémával, köztük rengeteg híresség is. Az alábbi sztárok a nyilvánosság előtt is bátran felvállalták nehézségeiket.

Nicole Kidman

nicole-kidman-rovid-haj

„Bárki, aki gyerekre vágyik, tudja jól, mennyi fájdalommal és csalódással jár együtt a termékenységi küzdelem” – nyilatkozta a színésznő még 2011-ben. Kidman és első férje, Tom Cruise évekig próbálkoztak a gyerekvállalással, de miután a baba nem akart összejönni, a pár inkább örökbe fogadott. Második férjétől, Kieth Urbantól végül 2008-ban született meg az első vér szerinti lánya, majd Kidman termékenységi problémái miatt a második lányukat már béranya hozta a világra.

Kim Kardashian

kim-kardashian-vizsga-bukas

Miután megszületett a kislánya, North, másodjára már Kim Kardashiannak is csak nehézségek árán sikerült teherbe esnie.  „Nagyon sok szövődményem volt. Egy méhlepény-rendellenességet állapítottak meg nálam, műtéteken kellett átesnem, és mindez nagyon megnehezítette a teherbe esést. Hosszú volt az út. Minden nap hajnali öt órakor mentem a Beverly Hills-i orvosomhoz, hogy megvizsgáljon, nincs-e peteérésem” – nyilatkozta Kardashian még 2015-ben. Kardasian és Kanye West harmadik és negyedik gyerekét is béranya hozta világra.

Sztárok, akiknek egy seregnyi gyerekük született

Sztárok, akiknek egy seregnyi gyerekük született

Oké, azt eddig is tudtuk, hogy Angelina Jolie igazi nagycsaládos anyuka, és az sem volt titok, hogy Jude Law idén lett hatszoros édesapa. Ám ők valójában csak kispályások listánk többi szereplőjéhez képest... Lássuk, kinek van a legtöbb gyereke Hollywoodban!

Courteney Cox

„Elég könnyen teherbe estem, de nehezen tudom megtartani a terhességeket. Nem volt egy sétagalopp. De mit tudsz csinálni? Megpróbálod újra” – mondta korábban Courteney Cox, akinek 2004-ben végül lombik segítségével született meg a lánya, Coco.

Anne Hathaway

„Ha terhességről van szó, hajlamosak vagyunk egyoldalúan megközelíteni a dolgot. Igaz, hogy a terhesség a nők egy részének az életük legboldogabb időszaka, de nagyon sokan vannak, akik szenvednek és küzdenek. Akiknek az időszak tele van megpróbáltatásokkal. És ezt én is átéltem” – nyilatkozta a színésznő, aki ma már kétgyerekes édesanya.

Beyoncé

Mielőtt megszületett volna a lánya, Blue Ivy, Beyoncé is átesett egy fájdalmas vetélésen. „A sikerre már másként tekintek. Megtanultam, hogy minden fájdalom és veszteség valójában ajándék. A vetélés megtanított arra, hogy először magamról kell gondoskodnom, mielőtt valaki más anyja lehetnék” – mondta.

Forrás: marieclaire.com Fotó: Getty Images

Olvass tovább!

Szólj hozzá te is!

Még több Sztárok