Ennyit változott a hírességek arca az elmúlt 10 évben

2022. július 29.
Egymás mellé állítottuk a sztárok portéit 2012-ből és 2022-ből, így az átalakulás, vagy éppen annak a hiánya kifejezetten szembetűnő lehet.

A legnagyobb hírességeket állandóan lesifotósok százai követik, ezért még akkor sem rejtőzhetnek el a világ elől, ha egyébként szeretnék távol tartani magukat a reflektorfénytől. Egyszóval, a média gyakorlatilag folyamatosan dokumentálja az életüket – kiváltképpen azt, hogyan alakult a megjelenésük az évek során. Na persze nem csak a stílusukra gondolunk, hiszen egy évtized alatt az arcvonásaik is jelentősen megváltozhatnak.

Akadnak, akik kés alá is fekszenek, hogy felvehessék a harcot az idő múlásával, míg mások elutasítják a plasztikai beavatkozásokat (de akár a hajfestést is) és büszkén vállalják az öregedés nyomait. A galériánkban szereplő montázsok baloldali fotói egyaránt a 2012-ben készültek, míg a jobbon látható képek 2022-ben, így tökéletesen tükrözik, milyen átalakuláson ment keresztül az ismert emberek arca ebben az időszakban.

Kim Kardashiant például sokszor megvádolták azzal, hogy kés alá feküdt, ő azonban a mai napig tagadja ezeket az állításokat. „Csak egy kicsi botox volt” – jelentette ki egy interjújában és rámutatott a homlokára a szemöldökei között. Ahhoz azonban határozottan ragaszkodik, hogy sem az arcát, sem az ajkait nem töltette fel, és a szempillái is természetesek. „Egyszerűen csak őszintén törődöm azzal, hogy nézek ki. Ez valószínűleg jobban érdekel engem, mint a bolygón élő emberek kilencven százalékát. Ez persze nem könnyű, ha az ember anya, kimerült vagy iskolába jár és rám ezek közül mind igaz. A szépségrutinomat általában késő este végzem” – nyilatkozta. Állítja, az öregedés számára nem azt jelenti, hogy többé ne törekedjen a tökéletességre, elfogadja, hogy ezt sosem éri el.  Mindenesetre a negyedik X felett is sok évet letagadhatna.

Kim Kardashian

Kim Kardashian akkor és most

Kimhez hasonlóan Jennifer Lopez is kifejezetten elutasítja, hogy valaha is botoxoltatott volna. Az énekes-színésznő gyakran beszél arról az interjúiban, hogy nem iszik kávét és alkoholt sem, illetve dohányozni sem szokott, mert ezek mind öregítik a bőrt. Hogy sugárzó szépsége vajon tényleg csak az életmódváltásnak köszönhető-e, az valószínűleg sosem fog kiderülni.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez akkor és most

Károly walesi herceg hetven felett éppen olyan jól tartja magát, mint még hatvanasként – pedig cseppet sem stresszmentes az élete leendő királyként és családfőként, amiről kisebbik fia, Harry gondoskodik.

Károly walesi herceg

Károly walesi herceg akkor és most

Jennifer Aniston gyakorlatilag egy percet sem öregedett az elmúlt tíz évben, éppen olyan fantasztikus formában van, mint 2012-ben. Ám annak ellenére, hogy a Jóbarátok sztárja nem titkolja, 2007-ben megműtötték orrsövényferdülés miatt, azt is kimondottan hangoztatja, többször nem feküdt kés alá. „Ami az összes többi pletykát illeti, bármilyen unalmasnak is hangzik, minden az enyém. Az egész. Még mindig.” Jennifer szerint Hollywoodban hatalmas a nyomás, hogy az ember kortalannak tűnjön és sok nő meg is próbálkozik ezzel. „Hálás vagyok azért, hogy tanulhattam a hibáikból, mert én nem injekcióztam semmi sz*rt az arcomba. Ha rájuk nézek, összetörik a szívem. Mert csak egy bizonytalan embert látok, aki nem engedi meg magának, hogy megöregedjen.” Talán éppen ez a hozzáállás segít megőriznie a megjelenését?

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston akkor és most

Katalin hercegné állítólag a Biotulin márka ránctalanító készítményeit használja, amellyel akár már 60 perc alatt látványos változást lehet elérni – ezért nevezik „természetes botoxnak”.

Katalin hercegné

Katalin hercegné akkor és most

Míg Sandra Bullock szemei körül láthatóan már feltűnnek a ráncok, továbbra is ugyanaz a bájos szépség, mint tíz évvel ezelőtt.

Sandra Bullock

Sandra Bullock akkor és most

Fotó: Getty Images

Ezt olvastad már?