Gigi Hadid saját divatmárkát indít

2022. augusztus 08.
Közösségi oldalán jelentette be Gigi Hadid, hogy önmegvalósításba kezd, és a kifutóról a tervezőstúdióba költözik egy időre, hogy bábáskodjon születő divatmárkája, a Guest in Residence születésénél.

„Dolgozunk valamin” – írta a 27 éves Gigi Hadid a fotó mellé, melyen épp nagy munkában látható: válogatja a különböző árnyalatú kasmírokat. Sőt, Instagram–biójában hozzá is adta saját maga leírásához, hogy a Guest in Residence alapítója, kreatív igazgatója, bár a vadiúj márka profilján még egyetlen poszt sem található. 

gigi-hadid-guest-in-residence-divatmarka

Egyelőre még azt sem tudni, milyen árfekvésűek lesznek a ruhák, és mikor jelenik meg az első kollekció, de a Guest in Residence weboldalán a rajongók feliratkozhatnak a hírlevélre, hogy mindenről első kézből értesüljenek. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

A szemfülesebb követők kiszúrhattak egy-egy darabot a készülő márka ruhái közül is. Gigi Hadid felvett egy narancsszínű kasmírpulóvert az új kollekcióból, illetve egy szürke pizsamát is.

gigi-hadid-guest-in-residence-divatmarka

Nem minden tapasztalat nélkül ugrott bele a tervezésbe Gigi Hadid. Korábban már két fürdőruha-kollekción dolgozott együtt a Frankies Bikinisszel: egy éves kislánya, Khai ihlette a különleges mintákkal készült darabokat, melyek gyerek méretben is készültek. Ezek után kíváncsian várjuk, vajon a Guest in Residence-nél is lesznek-e anya-lánya darabok.

Forrás: Page Six Fotó: Getty Images, Instagram

Olvass tovább!