Gigi Hadid őszintén beszélt az otthonszüléséről

2021. február 05. |

Gigi Hadid a Vogue-nak adott mélyinterjújában részletesen mesélt a szülésélményéről.

A modell most először adott nagyinterjút, mióta szeptember közepén életet adott kislányának, Khainak. A beszélgetésből többek között kiderült, hogy bár eredetileg egy New York-i kórházban szeretett volna szülni, de mivel a Covid-korlátozások miatt édesanyja és húga, Bella nem lehettek volna bent vele, így végül inkább az egész szülési tervét megváltoztatta. Hadid az otthonszülést választotta (ami tőlünk nyugatabbra egy teljesen normális és elfogadott opciónak számít), és azt is eldöntötte, hogy a vajúdás során nem szeretne epidurális érzéstelenítést sem használni.

gigi-hadid

A modell végül Pennsylvániában, a Zayn Malikkal közös otthonukban adott életet a babának, a vajúdása pedig nagyjából 14 órán át tartott. A szülésnél Malik mellett ott volt még Hadid édesanyja és a húga is, a folyamatot pedig egy helyi bába és az asszisztense vezette le.

Ezt olvastad már?

Sztárbabák, akik 2020-ban születtek

Sztárbabák, akik 2020-ban születtek

Ebben az évben annyi sztárbaba született, hogy csak úgy kapkodtuk a fejünket. Az alábbiakban megpróbáltuk nagyjából összeszedni, mikor melyik sztárcsalád bővült 2020-ban.

„Annyira kimerült voltam, hogy észre sem vettem, hogy már kint van. Egyszer csak felnéztem, és láttam, hogy Zayn magához öleli. Nagyon édes volt – mesélte a modell, aki arról is őszintén beszélt, hogy milyen fájdalmakat élt át szülés közben. – Tudtam, hogy ez lesz a legőrültebb fájdalom, amit valaha is át fogok élni. De úgy voltam vele, hogy ezt meg csinálnom, és végül imádtam. Persze határozottan volt egy pont, amikor arra gondoltam, vajon mennyivel másabb lenne, ha kaptam volna érzéstelenítőt. De a bába azt mondta, hogy ezt egyedül kell végigcsinálnom, és akkor már egyébként is túl késő volt hozzá.”

Gigi Hadid azt is elárulta, hogy a lányukat mindenképpen Pennsylvániában szeretnék felnevelni, hogy gyerekkorát vidéken tölthesse.

Fotó: Getty Images Forrás: Vogue

Olvass tovább!

Szólj hozzá te is!

Még több Sztárok