Beyoncé és Madonna elkészítette a királynők remixét az ikonikus melltartóban

2022. augusztus 09.
Természetesen mindketten Madonna ikonikus kúpmelltartóját viselik a közös produkcióhoz készített fotókon.

Break My Soul (The Queens Remix) címmel készített közös slágert a 63 éves Madonna és a 40 éves Beyoncé, amibe Queen B dalához Madonna klasszikusát is hozzákeverték. A Like A Prayer énekesnője Instagramján osztott meg egy videót, ami az egyedülálló együttműködéshez kapcsolódik.

madonna-beyonce-remix

Ezen egy bakelitlemez forog, a háttérben szól a zene, Madonna egy fűzőszerű fekete felsőt visel, Beyoncé pedig csípőig érő harisnyákat az ikonikus kúpmelltartókkal, amilyet Madonna az 1990-es Blond Ambition turnéján viselt.

madonna-beyonce-remix

A dal Beyoncé Renaissance albumának vezető slágerét és Madonna 1990-es klasszikusát, a Vogue-ot kombinálja igazi bulizós dallá. Ahogy a Variety beszámolt róla, Beyoncé kicserélt jó néhány szót Madonna Vogue című dalában, és számos híres énekesnő nevével helyettesítette. A felsorolás így szól: Queen Mother Madonna, Aaliyah, Rosetta Tharpe, Santigold, Bessie Smith, Nina Simone, Betty Davis, Solange Knowles,’ she says. ‘Lauryn Hill, Roberta Flack, Toni, Janet, Tierra Whack. Missy, Diana, Grace Jones, Aretha, Anita, Grace Jones.”

Beyoncé új albuma, a Renaissance 2022 júliusának végén jelent meg. Ez az énekesnő hetedik stúdióalbuma, legutóbb 2016-ban adott ki albumot. Ugyanakkor ez az első albumtrilógiája is, aminek a Renessaince az első része csupán – a lemez egyébként rögtön a Billboard 200-as listájának élére tört. Ez lett az egy hét alatt legnagyobb példányszámban eladott album is a női előadók között idén.

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images, Instagram

Olvass tovább!