Ezeknek a hírességeknek az otthonára vágyunk leginkább

2021. szeptember 13.
Amikor saját lakásukat rendezik be, sokan a hírességektől merítenek inspirációt. Ebből a szempontból még jól is jött a járvány, hogy a sztárok is otthon töltötték idejük nagy részét az elmúlt időszakban, így rengeteg fotót osztottak meg közösségi oldalaikon, melyeken jól látható, milyen jellegzetes jegyeket viselnek házaik. Egy kutatás most azt összegezte, mely hírességek otthonaira keresnek rá a legtöbbet az emberek.

Kezdjük azzal a ténnyel, amit lehet utálni, lehet szeretni, de ez van: a világon a legtöbben a Kardashian-Jenner klán otthonaiba pillantanának be. Kim Kardashian otthonára 957 ezren kerestek rá egy év alatt az interneten, míg húga, Kylie Jenner lakására 747 ezren voltak kíváncsiak. A modern luxust tükröző stílusban berendezett Los Angeles-i családi fészkük izgatta leginkább az emberek fantáziáját. A kíváncsiak szerencséjére egyik valóságshow-sztár sem szégyenlősködik, és gyakran oszt meg fotókat birodalmáról. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

A harmadik helyezett már meglepőbb: a Kardashian nővéreket Will Smith követi, akinek számos ingatlana van a világ különböző pontjain, de az, amit otthonának nevez, a kaliforniai Calabasasban található, és 42 millió dollárt ér. Itt található meditációs szoba, zenestúdió, és saját tó is tartozik hozzá.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Will Smith (@willsmith)

A harmadik Kardashian-Jenner a listán Kendall, akire még mindig több mint fél millióan voltak kíváncsiak: 524 300 keresést kezdeményeztek a modell lakására. Justin Bieber sem maradt le tőle sokkal, 497 600 kereséssel lett a negyedik. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

A friss házas Ariana Grande szintén vonzó a sztárlakásokra kíváncsi emberek között. Az énekesnő otthonára 447 ezernél kicsivel több keresés történt egy év alatt, és a stílusos lakásbelsőkről gyakran posztoló énekesnőt több mint 264 millióan követik az Instagramon. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande)

Talán az egyik legmeglepőbb szereplő a listán John Travolta, akinek angol vidéki stílusban berendezett álomotthonára 395 600 keresés történt. A magyarázat talán az, hogy kinek ne tetszene a Tudor-stílusú ablak, a pattogó tűz a kandallóban a Maine-ben található birtokon?

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by John Travolta (@johntravolta)

Felkerült a listára még Harry Styles (234 600), Taylor Swift (233 500), Dakota Johnson (218 000) és Jennifer Aniston (169 900) is, bár nekik valószínűleg kicsit több fotót kellene megosztaniuk otthonuk részleteiről, ha meg akarják szorítani a Kardashianeket. 

Forrás: Apartment Therapy Fotó: Unsplash