Johnny Depp visszatért, és megosztotta a közönséget

2022. augusztus 30.
Johnny Depp meglepetésszereplése a 2022-es MTV Video Music Awards vasárnapi díjátadóján vegyes reakciókat váltott ki a nézőkből.

„Johnny Depp vicces cameo megjelenése a VMA-n egy kib*szott undorító húzás volt” – írta Twitteren Alex Suskind újságíró Jonny Depp vasárnap esti nem várt szereplésére reagálva. A néhány másodperces jelenetében a színész egy hologramként jelent meg a színpadon, a VMA ikonikus ezüst űrhajós szobrának beöltözve. (Ez az a szobor, amit a díjátadó győztesei is kapni szoktak.)

Johnny-Depp

„Ez van, kellett a munka. Rendelkezésre állok születésnapokra, bar-micvókra, bat-micvókra, esküvőkre, virrasztásokra, bármire, amire szükséged van… bármire. Ja, és fogorvos is vagyok!” – mondta Depp vicceskedve, utalva arra, hogy a szexuális zaklatás és erőszak vádja miatt az utóbbi években elfordultak tőle a filmstúdiók. Az 59 éves színésznek ez volt az első nyilvános szereplése, amióta megnyerte az Amber Heard ellen indított több millió dolláros pert.

Amellett, hogy sokan kritizálták Depp szereplését, a rajongói továbbra is kiálltak a színész mellett, és kifejezetten örültek a VMA húzásának.

„Az, hogy Johnny Depp azt mondta: »Kellett a munka«, persze nagyon vicces, de ha követted a Depp-drámát, akkor tudod, hogy sokkal komolyabb dologról szól. Ettől függetlenül dicséret a #VMA-nak, amiért esélyt adtak egy megrágalmazott embernek, hogy újra reflektorfénybe kerüljön” – írta egy Twitter-felhasználó.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!