Mads Mikkelsen szerint Johnny Depp visszatérhet a Legendás lényekbe

2022. augusztus 25.
„Nagy rajongója vagyok Johnnynak, fantasztikus színész és remek munkát végzett” – mondta Mads Mikkelsen, egyúttal azt is elejtette, hogy Johnny Depp akár vissza is térhet a Legendás lények-franchise negyedik részében.

Miután megnyerte a becsületsértés miatt indított pert volt feleségével, Amber Hearddel szemben, Mads Mikkelsen szerint Johnny Depp visszatérhet a Legendás lények-sorozat következő részében. Mikkelsen vette át Johnny Depp szerepét a Legendás lények: Dumbledore titka című részben, amikor a Warner Bros kirúgta Deppet a produkcióból az Amber Heardtől való zűrös válása alatt. 

mads-mikkelsen-johnny-depp-fantasztikus-lenyek

„Nagyon félelmetes volt – idézte fel Mikkelsen, milyen volt Johnny Depp után Gellert Grindelwald bőrébe bújni. – Most nyilvánvalóan más a helyzet. Megnyerte a pert, így akár vissza is térhet. Talán. Nagy rajongója vagyok Johnnynak, fantasztikus színész és remek munkát végzett” – folytatta a dán színész.

Az ő karaktere

„Nem akartam másolni. Esélyem sem lett volna, annyira az ő karaktere volt. Szakmai öngyilkosság lett volna. Ezért valami teljesen mással kellett előrukkolnom, valamivel, ami az enyém. Hidat építeni kettőnk közé – magyarázta Mikkelsen. – Féltem, mert Johnny Depp rajongói nagyon-nagyon édesek, de nagyon makacsok. Nem nagyon érintkeztem velük, de átéreztem, hogy összetört a szívük.”

A negyedik Legendás lények-mozifilmet egyelőre nem jelentette be a Warner Bros produkciós cég. Mikkelsen alakítását a legutóbbi filmben, ahol beugrott Johnny Depp helyére, a kritika és a közönség is jól fogadta.

Forrás: Independent Fotó: IMDB

Olvass tovább!