Amber Heard azt szeretné, hogy Johnny Depp rágalmazási ítéletét helyezzék hatályon kívül

2022. július 04.
Amber Heard azt kérte a bírótól, hogy helyezze hatályon kívül a volt férje, Johnny Depp elleni vesztes ítéletét, arra hivatkozva, hogy az ügy során bemutatott bizonyítékok nem állják meg a helyüket.

Heard ügyvédei a múlt héten benyújtott 43 oldalas indítványukban azt állították, hogy a Johnny Deppnek kedvező ítéletet nem támasztják alá valódi bizonyítékok. Szerintük Depp nem tudta megfelelően bizonyítani, hogy a karrierjét és hírnevét befolyásolta volna Amber Heard véleménycikke.

amber-heard

„Mr. Depp nem mutatott be bizonyítékot arra vonatkozóan, hogy a 2018. december 18. és 2020. november 2. közötti időszakban vagyoni kárt szenvedett volna el a véleménycikk miatt. Nem volt bizonyíték arra, hogy a véleménycikk miatt bármilyen projektről vagy munkalehetőségről le kellett volna mondania” – áll az indítványban.

Ha pedig ez nem lenne elég, Heard ügyvédei azt is állítják, hogy az ítéletet meghozó egyik esküdtet jogellenesen választhatták ki, mivel az illető a kiválasztása során rossz születési dátumot adott meg – 1945-öt a tényleges 1970-es év helyett.

„Ez az eltérés felveti azt a kérdést, hogy a 15-ös esküdt valóban kapott-e idézést esküdtszéki szolgálatra, és a bíróság megfelelően megvizsgálta-e, hogy az esküdtszék tagja legyen” – áll az ügyvédek indítványában.

Amber Heard egyébként az ítélet után szinte azonnal leült a NBC News tévécsatorna műsorvezetőjével egy mélyinterjúra, amely során továbbra is kiállt a bíróságon is megismert állításai mellett.

Forrás: Page Six Fotó: Getty Images

Olvass tovább!