Jennifer Lawrence majdnem meghalt egy repülőgép-balesetben

2021. november 23.
A színésznő 2017-ben a szülővárosából, Louisville-ből éppen New Yorkba tartott egy magánrepülővel, amikor a pilótának kényszerleszállást kellett végrehajtania.

Jennifer Lawrence egy Vanity Fairnek adott interjúban emlékezett vissza az esetre, és mint mondta, akkor és ott komolyan azt gondolta, hogy meg fog halni. A repülőgépnek egy kettős hajtóműhiba miatt kellett kényszerleszállást megkísérelnie Buffalóban.

jennifer-lawrence

„Azt gondoltam, hogy mindannyian meg fogunk halni. Elkezdtem a fejemben üzeneteket fogalmazni a családomnak. Bűnösnek éreztem magam. Mivel magángéppel repültem, gondoltam, hogy biztosan mindenki azt mondja majd, hogy megérdemlem a halált. Aztán a kiskutyámra néztem, Pippire, aki ott ült az ölemben, és ez volt a legrosszabb. Itt van ez az apróság, aki semmiről nem tehet.”

Amikor aztán Lawrence meglátta a kifutópálya mellett sorakozó mentőautókat és tűzoltóautókat, és úgy tűnt, hogy talán mégis megmenekülnek, ő is kicsit megkönnyebbült. „Arra gondoltam, hogy ó, Istenem, talán túlélhetjük? Lehet, hogy megégek majd, ami fájdalmas lesz, de talán túléljük.”

A repülőgép végül sikeresen földet ért, a mentőalakulatnak pedig mindenkit sikerült sértetlenül kimenekíteni.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!