Amanda Seyfried magyar rendezővel forgat

2022. szeptember 08.
Amanda Seyfried pszichológust alakít, kisiklott életű páciense szerepében pedig Tom Hollandot láthatjuk majd. Az Apple TV+ antológia sorozatából tíz részt rendez Mundruczó Kornél.

Mundruczó Kornél korábban már dolgozott világsztárokkal: a Pieces of a Woman megrázó történetét Shia LeBeouf és Vanessa Kirby segítségével adaptálta a vászonra, a Netflixen is sikerrel futó film pedig még szélesebb körű elismerést hozott a magyar rendezőnek.

Amanda-Seyfried-Mundurzco-Kornel-Tom-Holland-The-Crowded-Room-sorozatAmanda Seyfried a The Dropout (A kibukott) című Hulu-sorozat premierjén

Ezek után már nem meglepő, hogy következő produkciójában olyan A-listás szupersztárokkal forgat majd, mint Amanda Seyfried és a Pókember-filmek fiatal színésze, Tom Holland. Az Apple TV+ The Crowded Room című antológia sorozatának első évadját rendezi majd Mundruczó – egyelőre nem lehet túl sokat tudni a sorozatról, csak annyit, hogy „mentális betegséggel küszködő emberek inspiráló történeteit” dolgozzák majd fel. A nemrégiben második gyerekének is életet adó Seyfried egy Rya nevű pszichológust játszik majd benne, Holland pedig egy magánéleti problémákkal küszködő kliensként érkezik meg hozzá. A terápiás kapcsolat feltárása mellett Amanda Seyfried karakterének magánéletébe is bepillanthatunk majd. Az Akiva Goldsman által jegyzett sorozatban több ismert arc is feltűnik majd – például az It Comes At Night című horrorban feltűnő Christopher Abbott vagy a The Newsroom és a John Wick-filmekben is szereplő Thomas Sadoski. Az első évadot a tervek szerint 2023-ban mutatják majd be, de pontos dátumról egyelőre még nem tudni.

A friss lapszámunkban olvasható interjúban Seyfried így beszélt a szerepről, amire állítólag gondolkodás nélkül igent mondott:New York-i forgatás? Igen. Pszichológust játszani? Igen. Tom Hollanddal forgatni? Mudruczó Kornél rendezésében? Igen”

Forrás: The Hollywood Reporter Fotó: Getty Images

Amanda Seyfrieddel készült teljes interjúnkat keresd a Marie Claire aktuális számában!