A legnagyobb titokban megszületett Amanda Seyfried második gyereke

2020. szeptember 29.
Eddig azt sem lehetett tudni, hogy Amanda Seyfried várandós, most pedig már meg is született a színésznő második gyermeke.

Az elmúlt hetekben gyakorlatilag egymás után jöttek a hírek az újabb és újabb sztárbabák születéséről. Kezdődött a sor Katy Perry kislányával, majd múlt héten kiderült, hogy Gigi Hadidnak is megszületett a babája, végül tegnap tudtuk meg, hogy Rooney és Joaquin Phoenix kisfia, River már egy hónapja világra jött.

Ezt olvastad mát?

Bár sok celebpár próbálkozik titokban tartani, ha babát vár, a legtöbbjük a lesifotósok miatt általában végül le szokott bukni. Amanda Seyfriednek és férjének, Thomas Sadoskinak azonban sikerült a lehetetlen: nemcsak a gyerekük születéséről nem tudott senki, de 9 hónapig az sem derült ki, hogy a színésznő ismét terhes.

A párnak egyébként még 2016-ban született az első gyermeke, Nina, a második gyerkőc pedig valamikor a napokban jöhetett a világra. A baba érkezését a házaspár az INARA szervezet oldalán osztottak meg, ami a háborús övezetekben élő gyerekeken segít. A párnak ezúttal kisfia született, a nevét azonban nem árulták még el.