Ana de Armas tökéletes Marilyn Monroe-vá alakult

2022. június 17.
A Marilyn Monroe életét feldolgozó Blonde című film szeptember 23-án fog a Netflixen debütálni.

A 34 éves Ana de Armas alakítja a néhai hollywoodi legendát, Marilyn Monroe-t (eredeti nevén Norma Jeane Bakert) a Joyce Carol Oates 2000-es regénye alapján készülő Blonde című Netflix-filmben. A Blonde tehát nem egy tiszta életrajzi film lesz, hanem egy fikciós elemeket is tartalmazó mozi. A készítők leírása szerint a film „merészen újragondolja Marilyn Monroe életét, feltárva a nyilvános és a magánéleti énje közötti szakadást.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

SensaCine México (@sensacinemx) által megosztott bejegyzés

A készülő film elsőt teaserét tegnap adták ki, ami mellett néhány fotó is napvilágot látott a Marilyn Monroe bőrébe bújó Ana de Armasról. Ezek alapján kijelenthetjük, hogy a színésznő tökéletes Monroe-vá tudott alakulni – külsőleg legalábbis. Reméljük, hogy az alakítása is hasonlóan emlékezetes lesz.

Armas egy interjúban elmondta, hogy a film írójának és rendezőjének, Andrew Dominiknak az ambíciói kezdettől fogva nagyon világosak voltak a számára. „Azt akarta, hogy a világ megtapasztalja, milyen érzés volt valójában nemcsak Marilynnek, hanem Norma Jeane-nek is lenni. Véleményem szerint ez lesz a valaha készült legmerészebb és legfeministább megközelítése Monroe életének.”

Forrás: People Fotó: Getty Images

Olvass tovább!