Daniel Radcliffe egy fejjel magasabb barátnőjével ment a premierre

2022. szeptember 10.
Daniel Radcliffe 2012 óta jár Erin Darke színésznővel, akivel boldogan feszítettek egymás mellett a 'Weird: The Al Yankovic Story' premierjén.

Daniel Radcliffe-et néhány napja fotózták le barátnőjével, Erin Darke-kal a „Weird Al’ Yankovic zenei parodistáról szóló ‘Weird: The Al Yankovic Story’ premierjén Torontóban. A 32 éves Radcliffe már 2012 óta együtt van a 37 éves Erin Darke-kal aki szintén színésznőként dolgozik: feltűnt már a Dietland és a The Marvelous Ms. Maisel című sorozatokban is.

daniel-radcliffe-erin-darke-toronto-weird-al

A páros állítólag a Kill Your Darlings című film forgatásán jött össze, amiben egy szerelmes párt kellett alakítaniuk. Bár alapvetően elég diszkrétek magánéletükkel kapcsolatban, rendszeresen feltűnnek egymás produkcióiban, és nyilvános események alkalmával is láthatjuk őket együtt – mint például most, a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon. De Darke feltűnt például Radcliffe 2021-es Miracle Workers című vígjáték-sorozatában is – ennek kapcsán a páros azt mondta, élvezték a közös munkát, de azért nem terveznek rendszert csinálni belőle.

Ha nem munkáról van szó, Radcliffe és Darke nagyon keveset osztanak meg kapcsolatukról, de a People szerint annyit korábban elárultak, hogy nagyon szeretnek együtt „nerdy” dolgokat csinálni.

Forrás: People  Fotó: Getty Images

Olvass tovább!