Kovács Patrícia törött karral is felszabadult sportmelltartós képein

2022. szeptember 13. |

Kovács Patrícia Instagram-oldalán osztotta meg a fotókat, amiken sportos szettben mutatja meg gyönyörű alakját – és törött karját is.

A színésznő ugyan már korábban is posztolt egy felvételt, amin látható törött karja, frissen megosztott képein azonban kifejezetten „főszerepbe kerül” a sérült végtag. A legújabb képeken Kovács Patrícia egy ismert fehérneműmárka sportos együttesét népszerűsíti az alábbi szöveggel: Vannak kiszámíthatatlan spontán helyzetek az életben. És van kompromisszum nélküli kényelem. Ennek a találkozása látható a képen.

Balesetéről egyelőre nem osztott meg információkat a színésznő, de annyi biztos, hogy a 44 éves Kovács Patrícia nem próbálja takargatni a sérülését, őszinte és nyílt személyiségéhez méltón természetesen vállalja ezt az állapotot is. A rajongók közül sokan jobbulást kívántak neki, és többen megjegyezték azt is, milyen jól áll a színésznőnek a lila sportos szett.

A Félvilág színésznője viszonylag ritkán oszt meg magáról ilyen keveset takaró fotókat, de nemrég egy interjúban már beszélt arról, hogy bátran vállalja MILF-ségét.

Fotó: Marie Claire-archívum

Olvass tovább!

Kovács Patrícia: "Nem állunk senki mellé"

Kovács Patrícia: "Nem állunk senki mellé"

Nina Raine Nemek és igenek című darabja a világméretűvé dagadt #Metoo mozgalom kérdéseit feszegeti. A téma komolyságát a humor ellensúlyozza, így egyszerre elgondolkodtató és szórakoztató színházi élményt nyújt. Márciusban a Centrál Színházban mutatták be a darabot. Kovács Patrícia Zara szerepét alakítja, vele beszélgettünk a premier után.

Szólj hozzá te is!