Megdöbbent az internet Gwen Stefani megváltozott arcán

2022. szeptember 14.
Még az énekesnő leghűségesebb rajongóit is meglepte az átváltozás.

A hírességek bizony plasztikáztatnak, mindegyikük, egytől egyig. Bár a legtöbbjük ezt soha, semmi pénzért nem vallaná be, valójában nincs olyan hollywoodi sztár, aki a karrierje során legalább egyszer-kétszer ne feküdne az ügyes kezű sebészek szikéje alá – vagy ne venne igénybe rendszeresen valamilyen vágást nem igénylő esztétikai beavatkozást. Gwen Stefanival kapcsolatban is régóta nyilvánvaló volt, hogy valószínűleg nem az egészséges táplálkozásnak vagy éppen az olívaolaj varázslatos hatásának köszönheti, hogy 53 éves kora ellenére minimum 20 évvel fiatalabbnak látszik.

Gwen Stefani

Az általa igénybe vett beavatkozásoknak egészen mostanáig viszonylag természetes lett az eredménye, ezért is sokkolta le annyira a rajongóit az énekesnő legújabb átváltozása. Stefani néhány nappal ezelőtt a Late Night With Seth Meyers című műsor vendége volt, de a furcsán megváltozott arca miatt szinte alig lehetett ráismerni.

gwen-stefani

Az énekesnő új külseje még a leghűségesebb rajongóit is megdöbbentette, akik a műsorról feltöltött YouTube-videó alatt fejezték ki meglepettségüket.

„Elég idős vagyok ahhoz, hogy emlékezzek rá rózsaszín hajjal és fogszabályzóval. El sem hiszem, mennyire másképp néz ki most” – írta egy rajongó utalva az énekesnő ’90-es évekbeli külsejére.

„Egy életre szóló rajongója vagyok Gwennek, és nem ismertem rá. Annyira össze vagyok zavarodva” – írta egy másik.

„Szó szerint felismerhetetlen” – jegyezték meg többen is.

Fotó: Getty Images