J.Lo továbbra is tagadja, hogy valaha is kés alá feküdt

2021. január 27.
Hetek óta megy az Instagramon az adok-kapok Jennifer Lopez és a kommentelői között. Az énekesnő váltig állítja, hogy soha semmilyen szépészeti beavatkozást nem végeztek az arcán, rajongói viszont ezt nem nagyon akarják elhinni.
jennifer-lopez-koronavirus-jarvany-depresszio

Hiába múlt el már 50 éves is, Jennifer Lopez egészen egyszerűen nem tud megöregedni, sőt. Ha jól megnézzük a mostani és korábbi fotóit, akkor rögtön szemet szúr, hogy Jennifer Lopeznek még 30 évesen is több ránc volt az arcán, mint most. Lehet, hogy az énekesnő titokban ivott pár kortyot az örök fiatalság forrásából, de sokkal valószínűbb, hogy ezt a fiatalos külsőt különféle szépészeti beavatkozásoknak köszönheti. Ezzel pedig valójában nem is lenne semmi baj, Hollywoodban egyébként is mindenki kés alá fekszik a karrierje során legalább egyszer, tehát egyáltalán nem lenne szégyen bevallani. Az már sokkal problémásabb, hogy J.Lo rendületlenül tagadja a dolgot, amivel gyakorlatilag a saját rajongóit is hülyének nézi. Ráadásul most, hogy egy beautymárkát is a piacra dobott, még meg is téveszti a vásárlókat, hiszen úgy adja elő, mintha a krémek segítségével elérhető lenne az ilyen fokú ránctalanság.

jennifer-lopez

A Lopez arca körüli botrány akkor robbant ki, amikor néhány hete beharangozta a JLO Beauty nevű márkáját, és egy interjúban azt állította, hogy a bőre fiatalságát az olívaolajnak köszönheti, majd hozzátette, hogy sosem volt még szüksége botoxra.

„Eddig a napig még nem botoxoltattam. Nem az a fajta ember vagyok. Semmi bajom nincs azokkal, akik botoxoltattak, de én nem fogok.”

Az énekesnő kijelentéseire sokan felkapták a fejüket, nehezen akarták elhinni, hogy a kinézetét valóban az olívaolajnak köszönheti.

A kétségeiket pedig nem is tartották magukban, mikor J.Lo feltöltött egy videót, amiben az új bőrápoló márkáját promózta, rögtön megrohamozták a kommentszekciót.

„Csak annyit szeretnék megemlíteni, hogy a szemöldököd és a homlokod meg sem mozdul, amikor próbálsz kifejezni valamit… Egyértelmű, hogy botoxoltattál. Ráadásul tonnányit. És nekem ez tök oké. Csak mondom!” – írta egy kommentelő, amire J.Lo rögtön válaszolt is: „Akkor az 500 milliomodik alkalommal… Soha nem botoxoltattam, nem volt semmi injekciózás vagy plasztika! Szerezz be pár JLO Beauty terméket, és érezd jól magad a bőrödben. Próbáld meg pozitívabb hozzáállással tölteni az idődet, legyél kedves, motiváló a másik felé, és ne azzal töltsd az időt, hogy másokat húzol le. Ez fog fiatalon és szépen tartani téged is!”

Ha pedig ez nem lett volna elég, az énekesnő most a People magazinnak is megszólalt. Az interjúban természetesen továbbra is tagadta a szépészeti beavatkozásokat, de hogy tovább borzolja a kedélyeket,  az olívaolaj után a fiatalságának egy másik titkáról is lerántotta a leplet.

„Senkit sem akarok emiatt támadni. Ha valaki szeretne ilyen beavatkozást elvégeztetni, részemről rendben, de azt nem akarom, hogy az emberek azt mondják, hogy én hazudok, és emiatt nem hisznek nekem. Az én szépségem titka, hogy próbálok kedves lenni másokhoz és más nőket felemelni.”

Nem kell hát más, mint egy kis olaj és kedvesség, és mindenki úgy fog kinézni az ötödik X után, mint Jennifer Lopez.

Egy Lori Hill nevű youtuber még a botrány kirobbanása előtt sorra vette, hogy J.Lo milyen beavatkozásokon eshetett át, érdemes megnézni a videót.

Fotó: Getty Images