A leghangosabb megcsalások a sportvilágban

2022. június 14.
Sajnos hiába kezdődik tündérmesébe illően egy történet, a boldog befejezés egyáltalán nem garantált...

Shakira és Gerard Piqué közel 12 éven át alkottak egy párt, és a kapcsolatukból (mivel nem házasodtak össze) két fiuk is született. Kívülről tündérmesének tűnt az életük, éppen ezért az egész világot megdöbbentették a szakításukról szóló hírek. A bennfentesek úgy tudják, hogy az énekesnő rajtakapta az FC Barcelona focistáját egy másik nővel – méghozzá az ágyban. Sőt, még azt is pletykálják, hogy valójában nem is ez volt az első alkalom, amikor a férfi félrelépett.

Shakira és Gerard Pique

Az egykori álompár pár nappal később közleményt adott ki arról, hogy külön folytatják tovább, és Gerard Piqué már el is költözött a családi otthonukból. A történetük pedig sajnos egyáltalán nem is egyedi eset a sztárvilágban, hiszen az elmúlt évek során több híres sportolóról is kiderült már, hogy nem maradt hűséges a partneréhez. Összegyűjtöttünk néhányat azok közül, amelyek a legnagyobb botrányt kavarták a médiában.

Tristan Thompson & Khloé Kardashian

Tristan Thompson és Khloe Kardashian

Mivel a valóságshow-sztár hosszú évek óta a nyilvánosság előtt éli az életét, így az sem maradhatott titokban, amikor kislánya apja, Tristan Thompson megcsalta őt. Bár a pontos részleteket nem tudjuk, a kosárlabda-játékos állítólag több nővel is kavart Khloé háta mögött, ráadásul az egyikük nem más volt, mint a nő húgának, Kylie Jennernek a (volt) legjobb barátnője, Jordyn Woods. Sőt, a sportoló még akkor sem volt hűséges Khloéhoz, amikor ő éppen a közös gyermeküket várta.

Lamar Odom & Khloé Kardashian

Lamar Odom és Khloe Kardashian

Mielőtt megismerkedett volna Tristannal, Khloé hozzáment a Los Angeles Lakers korábbi sztárjátékosához, Lamar Odomhoz. Ám a férje az asszisztense telefonját használva más nőkkel ismerkedett mellette. Kris Jenner lánya tisztában volt a férfiról terjedő pletykákkal, és érezte, hogy a vádak nem alaptalanok. Végül az anyjával együtt követte Lamart egy hotelba, ahol tetten is érték őt több nővel, miközben drogok hatása alatt állt. A kosaras később elismerte, hogy hűtlen volt, és a 2019-ben kiadott memoárjában részletesen el is mesélte a történteket. Azt állítja, hogy exfelesége ütni kezdte az egyik lány fejét. A felhozott vádak ellenére Lamar évek óta próbálja elnyerni a Kardashian család bocsánatát, és minden alkalmat megragad arra, hogy kiemelje, nagyon bánja, amit tett.

Michael Jordan & Juanita Jordan

Michael Jordan és Juanita Jordan

Bár Michael Jordan továbbra is minden idők egyik legnépszerűbb kosárlabdázója, azért emberileg sokan csalódtak benne, amikor nyilvánosságra került, hogy megcsalta (most már csak volt) feleségét, Juanita Jordant. A házasságuk nem élte túl a hűtlenségét, és a világ egyik legdrágább válásával ért véget.

Alex Rodriguez & Jennifer Lopez

Jennifer Lopez és Alex Rodriguez

Ha hihetünk a bennfenteseknek, akkor Jennifer Lopez úgy mondott igent Alex Rodriguez lánykérésére, hogy előtte meg kellett bocsájtania a párja félrelépését. Ma már tudjuk, a férfi nem érdemelte meg a jóindulatát, később ugyanis ismét megcsalta.

Fotó: Getty Images

A sztárok válása sokáig elhúzódhat: