Nem is gondolnád, kivel hozták hírbe Michele Morrone-t, a 365 nap sztárját

2022. szeptember 26.
Meglepő fotót posztolt a hétvégén Michele Morrone, a 365 nap-filmek sztárja: a színész nem mással, mint Khloé Kardashiannal múlatta az időt a milánói divathéten.

Khloé Kardashian a hétvégén az anyjával, Kris Jennerrel, valamint unokahúgaival és unokaöccsével (a kilencéves Northtal, a hatéves Sainttel és a négyéves Chicagóval) utazott Milánóba, hogy támogassa nővérét Kimet, akinek a Dolce & Gabbanával közösen készült kollekcióját a divathéten mutatták be.

Az információk szerint Khloé a színfalak mögött találkozott Michele Morrone-nal, a 365 nap-filmek sztárjával, akivel láthatóan hamar összemelegedtek. A találkozás után Morrone volt az, aki feltöltött kettejükről egy meglehetősen szexi fotót az Instagram-sztorijába.

michele-morrone-khloe-kardashian A fotót látva a rajongók fantáziája azonnal beindult, és mindenki azt kezdte találgatni, vajon alakul-e valamit a két híresség között. Az infók szerint a két sztár a bemutató után ugyanazon az after partin vett részt, arról azonban nincs hír, hogy vajon valóban együtt töltötték-e az időt, vagy csak egy helyen voltak ugyanabban az időben.

Ahogy korábban mi is megírtuk, Michele nemrég még filmbéli partnerével, Anna Maria Sieklucka lengyel színésznővel alkotott egy párt.

Fotó: Instagram, Getty Images

Olvass tovább!