Michele Morrone-nak a 365 nap forgatásán nem volt szüksége intimitáskoordinátorra

2022. augusztus 25.
Utolsó részéhez érkezett a Netflix híres-hírhedt erotikus sorozata.

A 365 nap című erotikus Netflix-franchise első része 2020-ban a streaminszolgáltató legnézettebb filmje lett – annak ellenére is, hogy a mozit rengeteg, egyáltalán nem alaptalan kritika érte. Az első részt 2022 májusában követte az ugyancsak rendkívül sikeres második epizód, majd néhány nappal ezelőtt felkerült a Netflixre a sorozatot lezáró finálé is.

Anna Maria Sieklucka és Michele Morrone a 365 nap filmek főszereplői

A 365 napnak már az alapszorija is rendkívül problémás volt: adott egy agresszív olasz maffiózó, aki  egy valamiféle látomás alapján beleszeret egy lengyel nőbe, elkábítja, elrabolja, majd ad neki 365 napot, hogy beleszeressem. A lány persze halálosan beleszeret fogvatartójában, és az első epizód hátralévő részében, megy a szex köztük földön, vízen, levegőben. Ezt az történetszálat vitték aztán tovább a második és a harmadik részben is, természetesen rengeteg szexszel fűszerezve.

A szexjelenetek felvételét mindhárom részben segítette egy intimitáskoordinátor, ám a film főszereplőjének, Michele Morrone-nak, a saját bevallása szerint nem volt szüksége professzionális segítségre a forró jelenetek felvételéhez. „Nekem nem volt szükségem intimitáskoordinátor segítségére. Természetesen jó, hogy volt egy ilyen személy a forgatáson, hogy segítsen a többi színésznek és a színfalak mögött dolgozóknak, de személy szerint nem, nekem nem volt szükségem senkire. Szeretek úgy felépíteni egy karaktert és egy jelenetet, ahogyan azt a fejemben elképzeltem, és ahogyan én a forgatókönyvet feldolgozom” – nyilatkozta a színész a Metrónak.

Forrás: Metro Fotó: Getty Images

Olvass tovább!