Őt szereti a valóságban Michele Morrone, a 365 nap: Ma sztárja

2022. május 05.
Michele Morrone nem magának való típus: ahogy a 365 nap-beli karaktere, úgy az olasz színész is odáig van a nőkért. Nézd meg, ki az új barátnője!

A 32 éves Michele Morrone, akit az olasz Christian Grey-ként is emlegetnek, nemcsak vérbeli színész, de hazájában énekesként és modellként is ismert. Két kisfiú, Marcus és Brando büszke apukája, igaz, nem „teljes munkaidőben”: a fiúk anyukájával, Rouba Saadeh libanoni stylisttal 8 évig voltak együtt, 2014-ben hivatalosan is összekötötték az életüket, azonban 4 év után a válás mellett döntöttek, így nem él együtt a gyerekeivel.

Michele Morrone, a 365 nap sztárja

Bánatában kertésznek állt

Bár továbbra is jó kapcsolatot ápol volt feleségével, a szakítás annyira megviselte, hogy a karrierje is válságba került: felhagyott a színészkedéssel, és a forgatások helyett inkább kertészként kezdett dolgozni egy tengerparti üdülővárosban. 

Bár nem szívesen teszi közkinccsé a magánéletével kapcsolatos részleteket, válása után többször is hírbe hozták ismert és kevésbé ismert nőkkel egyaránt. Összeboronálták például Belen Rodriguez argentin származású show girllel, azonban mindketten váltig állították, hogy csak baráti szálak fűzik őket egymáshoz. 

Új szerelem?

Úgy tűnt, hogy intim közelségbe került Elena D’Amario táncművésszel, de Michele erről a románcról sem nyilatkozott. Tavaly szeptemberben egy olasz divatbloggerrel, Giuliana Borronival kapták lencsevégre: kapcsolatukat egyikük sem tagadta, a szerelem azonban hamar véget ért, így nem is igen lett volna miről beszélniük. 

A 365 nap: Ma sztárja ismét fülig szerelmes, és ezúttal nincs titkolózós kedvében: a várva várt Neftlix-sorozat második évadának forgatásán szerettek egymásba Anna Maria Sieklucka lengyel színésznővel, akivel számtalan szenvedélyes jelenetet játszottak el a kamerák előtt. Kapcsolatuk annyira komolynak ígérkezik, hogy Michele maga tetoválta a csuklójára új szerelme nevének kezdőbetűit. 

Michele Morrone és barátnője

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?