Megható fotókkal köszöntötte Nagy Ervint Borbély Alexandra

2022. szeptember 27.
46 éves lett Nagy Ervin színművész – szerelme, az ikrekkel várandós Borbély Alexandra szívhez szóló képgalériával köszöntötte az Instagramon.

„Isten éltessen, Árgyélus királyfi” – ezekkel a szavakkal köszöntötte a 46 éves Nagy Ervint szerelme (és 2021 óta már felesége) Borbély Alexandra az Instagramon. A színésznő egy megható képválogatással ünnepelte szerelmét: az instás galériába került beállított stúdiófotó, havas tájon lőtt szelfi, homályos, de annál boldogabb eljegyzési kép és bónuszként egy elég vicces fotó Nagy Ervinről. Borbély Alexandra képválogatását ITT lehet átböngészni.

nagy-ervin-borbély-alexandra

A színész 2016 óta Borbély Alexandra élettársa, 2019-ben jegyezték el egymást, és 2021-ben házasodtak össze. A Testről és lélekről színésznője jelenleg ikrekkel terhes, első közös gyerekeiket várja. Nagy Ervin 1999-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Főiskolán, majd a Katona József Színház szerződtette, ahol 2020-ig volt társulati tag. Színházi munkája mellett filmekben és sorozatokban is gyakran láthatjuk – például A tanár című sorozat főszereplőjeként.

Bár a köszöntés kétségtelenül megható gesztus volt, Nagy Ervin igazi meglepetése még csak most fog megérkezni: szeptember elején mi is megírtuk, mekkorára nőtt Borbély Alexandra pocakja, most pedig már tényleg bármelyik pillanatban megszülethetnek az ikrek. A színésznek 2010-ben már született egy Lola nevű kislánya előző feleségétől, Váczi Rozitól, így az apaság élménye nem lesz újdonság számára, de azért biztosra vehető, hogy az ikerbabák neki is tartogatnak majd új kihívásokat.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!