A rajongók örülhetnek: Madonna ismét nagy dobással érkezik

2022. június 25.
Madonna ismét történelmet írt, amikor 50. alkalommal került a Dance Club lista élére, ezzel ő lett az első és egyetlen olyan előadó, aki 50 #1 slágert ért el a Billboard listáján. Ennek a történelmi mérföldkőnek a megünneplésére a popdíva két új kiadványt hoz el FINALLY ENOUGH LOVE: 50 NUMBER ONES címmel, amely egy új, 50 számból álló kollekció benne az időtlen csillag kedvenc remixei a listákon vezető dance slágerekből, amelyek négy évtizeden keresztül megtöltötték a klubokat világszerte. A nagyalbum megjelenése előtt pedig egy rövidített, 16 darabos gyűjteményt is megkapunk digitálisan FINALLY ENOUGH LOVE címmel. Ezek az új korongok jelentik majd az első albumkiadásokat, amelyek részei lesznek Madonna és a Warner Music Group újonnan bejelentett partnerségének.

A FINALLY ENOUGH LOVE: 50 NUMBER ONES felöleli az összes dance klublistákat meghódított zeneszámot, amit a világ legjobb producerei remixeltek. A rajongók kedvencein kívül a gyűjtemény ritka remixfelvételeket is tartalmaz, amelyek közül több tucat először jelenik meg hivatalosan, vagy debütál digitálisan. A kollekció augusztus 19-én lesz elérhető digitálisan, 3 CD-s változattal együtt. 6 LP-s verziójú vörös és fekete bakelitet pedig limitált mennyiségben szerezhető be, kizárólag Madonna hivatalos boltjában és a Rhino.com-on. A 16-számos verzió, a FINALLY LOVE, pedig június 24-én már elérhető lesz a digitális platformokon, amelyhez szintén tartozik majd egy 1 CD-s és a 180 grammos két LP-s változat augusztus 19-étől.

madonna-album-billboard

A több mint 220 perces remixekkel büszkélkedő FINALLY ENOUGH LOVE: 50 NUMBER ONES többnyire időrendi sorrendet követ, bemutatva azt a számos zenei újítást, amelyek Madonnát nemzetközi ikonná tették, az 1983-as Holiday-től a 2019-es I Don’t Search I Find-ig. Minden idők legnagyobb és legbefolyásosabb DJ-i, köztük Shep Pettibone, William Orbit, Honey Dijon és Avicii remixei is felcsendülnek majd a lemezen.

Több dalban is hihetetlen előadók csatlakoznak a popdívához, köztük Britney Spears a Me Against The Music című számban, Justin Timberlake és Timbaland 4 Minutes-ben, Nicki Minaj pedig a Bitch I’m Madonna című számban erősíti az énekesnőt. Mindegyik remixet Mike Dean remasterelte a kollekcióhoz, aki Madonna két legújabb stúdióalbumát, a Rebel Heartot (2015) és a Madame X-et (2019) is készítette.

madonna-album-billboard

Mindkét új kollekció a You Can Dance-re, Madonna első remixalbumára fókuszál. Az idén 35 éves fennállását ünneplő hanglemez több mint ötmillió példányban kelt el világszerte, és még mindig minden idők második legkelendőbb remixkiadványa. A gyűjtemény egyúttal tiszteletét fejezi ki Madonna első szerzeménye, az Everybody előtt is, amely október 6-án ünnepli 40. évfordulóját. Madonna úgy alakította át az album kronológiáját, hogy három szerkesztést választott a You Can Dance-ből, köztük az Into The Groove, Everybody és Physical Attraction című dalokat, amelyek igazán visszaadják az underground klubhangulatot. A ritkaságok mellett ezek az albumok olyan verziókat is felmutatnak, amelyek első hivatalos megjelenésüket ünneplik: köztük a Keep It Together, az Alternate Single Remix, a Living For Love, az Offer Nissim Promo Mix és még sok más.

madonna-album-billboard

A FINALLY ENOUGH LOVE júniusi debütálása előtt az 50 listavezető egyike, a Cusing A Commotion már korán a figyelem középpontjába került, mint az idei Record Store Day exkluzív kiadása április 23-án – a számból ugyanis három remix is megjelent a lemezen Who’s That Girl Super Club Mix címmel.

Fotó: Magneoton

Olvass tovább!