Schell Judit alakítja Zámbó Jimmy egykori feleségét

2022. október 11.
Nagy erőkkel készül a Zámbó Jimmy életét feldolgozó RTL Klub-sorozat, és már azt is tudni, hogy Schell Judit játssza majd Jimmy özvegyét, Zámbó Editet.

Egyelőre még csak keveset lehet tudni a Zámbó Jimmy életéről készülő sorozatról – annyi már biztos, hogy a főszereplő Jimmyt Nagy Ervin fogja megformálni, most pedig az is kiderült, hogy Zámbó egykori feleségét, Zámbó Editet Schell Judit alakítja majd.

A Király című sorozat alapvetően a legendás zenész életét követi, de állítólag lesznek benne fiktív elemek is. A hírek szerint a szerepre készülő Schell Judit már fel is vette a kapcsolatot a király özvegyével: szerette volna megismerni Editet és meghallgatnia az ő tapasztalatait, élményeit Jimmyvel való kapcsolatáról, és azt is fontosnak tartotta, hogy bemutatkozzon az embernek, akit a kamerák előtt megformál majd.

A sorozat fogadtatása egyébként elég vegyes: Zámbó Jimmy testvérei, Árpy és Tihamér különböző módokon fogadták a Jimmy-széria hírét. Míg Árpy lelkesen üdvözölte Nagy Ervint egykori testvére szerepében, Tihamér nincs meggyőződve róla, hogy a sorozat egyáltalán jó ötlet, hiszen szerinte nem lehet hitelesen bemutatni Jimmy karakterét úgy, hogy valójában nem is ismerték őt a magánéletben.

Nagy Ervin korábban az alábbi videóban beszélt a szereppel kapcsolatos félelmeiről:

Fotó: Marie Claire-archívum

Olvass tovább!