Nyilvánosságra került Angelina Jolie egyik Brad Pittnek írt szívszorító levele

2022. október 13.
Nyilvánosságra került Angelina Jolie egyik e-mailje, amit volt férjének, Brad Pittnek küldött a folyamatban lévő gyerekelhelyezési perük közepette. Az írás középpontjában az egykori sztárpár francia otthona és borászata, a Chateau Miraval állt.

A levelet a színésznő 2021 januárjában írta, most pedig egy @magshrts1 nevű TikTok-felhasználó tette közzé annak tartalmát. Jolie rögön a levél elején elmagyarázta volt férjének, miért is e-mailben írja le a gondolatait. Ahogy fogalmazott, nem akart túl érzelgős lenni, ezért folyamodott ehhez a módszerhez.

„Ez az a hely, ahová hazahoztuk az ikreket, és ahol összeházasodtunk az édesanyám emlékére állított emléktábla mellett. Ez a hely magában hordozta annak az ígéretét, ami lehetett volna, és ahol az hittem, együtt fogunk megöregedni. Még most sem tudom ezt sírás nélkül leírni. Kincsként fogom őrizni az emlékeimet az egy évtizeddel ezelőtti időszakról” – írta Angelin Jolie az egykori francia otthonukra utalva, majd hozzátette, hogy végül a közös borászatuk lett az a hely, ahol a családjuk végérvényesen szétesett.

Angelina Jolie és Brad Pitt

Az írásból kiderül, hogy Jolie kezdetben azt remélte, a borászat „valami olyasvalami lehet, ami összetartja majd kettejüket”, de ma már úgy érzi, hogy „nem tud többé sem nyilvánosan, sem a magánéletben részt venni egy olyan üzletben, amely az alkoholon alapul, hiszen az alkoholos viselkedés volt az, ami olyan mélyen ártott a családjuknak”. A színésznő két megoldást látott a helyzetre: mint írta, vagy el kellene az egész borászatot adni, hogy el tudjanak távolodni az életük nehéz időszakától, vagy csak a saját részesedésétől szeretne megszabadulni. „Akárhogy is, úgy gondolom, hogy ahhoz, hogy meggyógyulhassunk, tovább kell lépnünk, és arra kell összpontosítanunk, hogy tudjunk ismét együttműködni. Minden jót kívánok neked az üzlethez, és őszintén remélem, hogy a gyerekek egy nap másképp tudnak majd gondolni a Miravalra, és meglátogatnak ott téged. De számomra Miraval 2016 szeptemberében meghalt. És minden, amit az azóta eltelt években láttam, csak ezt erősíti bennem.”

Angelina Jolie végül meghozta a döntését, és túladott az egykori közös francia birtokuk rá eső részén. Erre válaszul aztán Brad Pitt beperelte a volt nejét, mondván, hogy Jolie nem konzultált vele a dologról.

Forrás: Daily Mail Fotó: Getty Images

Olvass tovább!