Brad Pitt a mai napig szeretettel gondol exmenyasszonyára

2022. június 15.
Gwyneth Paltrow és Brad Pitt 1997-ben bontották fel az eljegyzésüket, de az egykori sztárpár azóta is jó viszonyban van egymással.

A minap jelent meg Gwyneth Paltrow wellnessmárkájának, a Goopnak a weboldalán az az interjú, amit a színésznő az egykori szerelmével, Brad Pitt-tel vett fel. Pitt eredetileg az új ruhamárkájáról, a God’s True Cashmere-ről ment el beszélgetni, a téma viszont gyorsan a két sztár közös múltjára terelődött. Paltrow és Pitt 1994 és 1997 között alkottak egy párt, mielőtt felbontották volna az eljegyzésüket.

Gwyneth-Paltrow-Brad-Pitt

A beszélgetés során a 49 éves Paltrow hozta fel a témát – azzal, hogy megemlítette a 2002-ben elhunyt édesapját, Bruce-t, aki nagyon jó viszonyt ápolt Pitt-tel, és izgatottan várta, hogy a színész apósa lehessen. „De végül sajnos nem házasodtunk össze” – mondta Paltrow az 58 éves Pittnek. „Így van. De végül minden a helyére került” – felelte nevetve a színész.

„Igen, végre megtaláltam azt a Bradet, akihez hozzá kellett mennem. Csak 20 évembe tellett!” – viccelődött Paltrow, aki 2018 szeptemberében ment hozzá Brad Falchuk producerhez. Pitt hozzátette: „Nagyon jó, hogy most már a barátod vagyok. És tényleg szeretlek.” A kedves szavakra a színésznő annyit válaszolt, hogy „Én is nagyon szeretlek”.

A Brad Pitt-tel való szakítása után, 2003-ben Gwyneth Paltrow hozzáment a Coldplay énekeséhez, Chris Martinhoz, akivel 2014-ben váltak szét az útjaik. A párnak két közös gyereke született: a 18 éves Apple, és a 16 éves Moses. Paltrow 2018-ban ment hozzá az 51 éves Falchukhoz. Pitt eközben feleségül vette Jennifer Anistont 2000-ben, de három év múlva bejelentették a válásukat. Ekkor már el is kezdte az új életét Angelina Jolie-val, akivel hat közös gyereket neveltek. Jolie 2016-ban adta be a válókeresetet Pitt ellen.

Forrás: People Fotó: Getty Images

Olvass tovább!