A sclerosisos Selma Blair rossz hírek miatt hagyja ott a táncos show-műsort

2022. október 18.
Megható keringővel búcsúzott a Dancing With The Stars műsorától a sclerosis multiplexszel élő Selma Blair. Azt mondta, konzultált orvosaival, megkapta legfrissebb MRI-eredményeit, és egyszerűen nem folytathatja tovább.

Mindenki könnyekig hatódva figyelte, ahogyan a súlyosan beteg Selma Blair könnyeden táncol a Dancing With The Stars műsorában. A tegnap esti műsorban azonban a sclerosis multiplexszel élő színésznő bejelentette, hogy nem folytatja tovább. Selma Blair és táncpartnere, Sasha Farber egy utolsó, gyönyörű keringőt táncoltak el együtt, aztán Blair elmondta, konzultált az orvosaival, és úgy döntött, otthagyja a show-t. „Folyamatosan figyelnek az orvosaim, és nem régiben voltak MRI-vizsgálataim is. Most visszajöttek az eredmények, és minden arra mutat, hogy nem folytathatom a versenyt. Megpróbáltam addig húzni, ameddig csak lehetett” – mesélte őszintén a színésznő.

selma-blair-dancing-with-the-stars-szklerozis-multiplex

Selma Blairt 2018-ban diagnosztizálták sclerosis multiplexszel, és azóta már több alkalommal is megnyílt a betegségről és saját megéléséről. A Dancing With The Starsban elmondta, ha folytatná a show-t, azzal azt kockáztatná, hogy súlyos károkat okoz szervezetében, épp ezért inkább úgy döntött, visszavonul, és inkább 11 éves kisfiára, Arthurra fókuszál. Selma Blair a műsorban azt mondta partnerének, szeretne vele egy „utolsó, gyönyörű táncot” – a meghatódott közönség pedig egyértelműen igazolja, hogy ez sikerült is nekik.

Forrás: EOnline Fotó: Disney+ / Getty Images

Olvass tovább!