Katy Perry és Orlando Bloom egy budapesti étteremben ünnepelt

2022. november 02.
Egy ideje már tudni lehetett, hogy Orlando Bloom Budapesten tartózkodik, nálunk forgatja ugyanis új filmjét. Néhány napja pedig megérkezett hozzá szerelme, Katy Perry is.

Katy Perry nemrég töltötte be a 38-at, és hogy a születésnapját a szerelmével, Orlando Bloommal tudja ünnepelni, az énekesnő a napokban Budapestre érkezett. A Karib-tenger kalózainak sztárja a nagy nap alkalmából egy vacsorával lepte meg Perryt, amit Budapest egyik leghíresebb és legmenőbb éttermébe szervezett.

A különleges estéről a Bábel tulajdonosa, Hlatky Hubert az Instagram-oldalán osztott meg néhány felvételt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Hubert Hlatky Schlichter (@huberthsch) által megosztott bejegyzés

„Ez a csodálatos énekesnő a napokban nálunk ünnepelte a születésnapját a szerelmével. Azt mondta, hogy a Bábelben eltöltött vacsora élete legjobb három gasztronómiai élménye közé emelkedett, mi pedig maradjunk mindig ennyire szeretetteljesek és alázatosak, és azt is reméli, hogy az emberek csak azért ideutaznak majd, hogy mindezt ők is átélhessék. Azóta repülünk a szeretettől, amit tőlük kaptunk, és köszönjük Orlandonak Bloomnak a bizalmat, és hogy hozzánk szervezte ezt a meglepetést a szerelmének! Nagyon szeretünk és visszavárunk benneteket” – írta Hlatky Hubert a posztjában.

Nem tudni, hogy a két híresség pontosan meddig fog a fővárosban tartózkodni, de a következő napokban érdemes lehet nyitott szemmel járni Budapest utcáin.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!