Bevallotta: élete legszörnyűbb évét éli Judy

2022. november 04.
„Életem legszörnyűbb és legnehezebb éve volt” – vallotta Judy, a Groovehouse énekesnője. Belső források szerint házassága válságára utalhatott a kijelentéssel.

Judy Instagramon tett közzé egy posztot, melyben asztrológiai/számmisztikai elemzés mellett vallott élete nehéz időszakáról. „Az emberi élet 9 évenként fejlődik, és minden évünk egy fejlődési szakasz része. Én ez a nap végéig a 9-es személyes évemben vagyok/voltam, ami talán életem egyik legszörnyűbb és legnehezebb éve volt. De most eljött az idő, és holnaptól jöhet az 1-es év, vagyis az új kezdet éve” – írja a Groovehouse énekesnője.

 

Majd köszönetet mond azoknak, akik vele tartanak és akik a „nehéz percekben is mellette álltak”. Még hozzáteszi: „Örülök hogy sok barátom van, és hogy számíthatok rájuk, és akkor is segítő kezet nyújtanak, ha nem kérem… Nehéz volt, és még biztosan lesz nehéz nap, de akkor is tudom már, kik azok, akik minden feltétel nélkül a »kezemet« fogják!”

A Blikk forrásai szerint az énekesnő szerelmi életére utalhatott a nehéz időszak említésével. Egy közeli forrástól úgy tudják, Judy és férje, Balázs kapcsolata meglehetősen hullámzó, és még a válás gondolata is felmerült köztük az elmúlt időszakban.

Fotó: Judy (Instagram)

Olvass tovább!