Gisele Bündchen és Tom Brady szépen és csendben váltak el

2022. október 29.
Gisele Bündchen és Tom Brady bejelentették, hogy 13 év után már el is váltak.

Alig egy hónappal ezelőtt derült ki, hogy Gisele Bündchen és férje, Tom Brady 13 év után különköltöztek és válóperes ügyvédet is fogadtak. A kezdeti pletykák szerint a válás oka az volt, hogy Brady nem foglalkozott eleget a családjával: annak ellenére ugyanis, hogy még januárban bejelentette, visszavonul az amerikai futballtól, alig két hónap múlva visszatáncolt, és vállalta az idei szezont is. Gisele azonban ezt a felvetést azonnal megcáfolta a médiában.

Tom Brady és Gisele Bündchen még 2019-ben egy rendezvényen

A sárdobálás szerencsére elmaradt, a hatalmas közös vagyon ellenére az álompár tényleg intelligens módon és szép csendben meg tudta oldani a válását, amelyet október 28-án szóról szóra azonos közleményben jelentettek be. Úgy fogalmaztak, hogy hálásak egymásnak az együtt töltött 13 évért, barátságban válnak el, és minden jót kívánnak a másiknak a jövőben.

A közös vagyonuk egyébként 650 millió dollárra, azaz 279,8 milliárd forintra tehető, illetve a tulajdonukban van körülbelül 26 millió dollár összértékű ingatlan, amelyek New Yorkban, Montanában és Floridában találhatók.

A 2019-es Met-gálán Gisele Bündchen és Tom Brady

Bradynek és Bündchennek két közös gyermeke van. Benjamin 12 éves, Vivian 9, az irányítónak pedig van egy 15 éves fia is, Jack, aki az édesanyjával él, és akiről a modell a születésnapján még augusztusban posztolt is az Instagramján.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gisele Bündchen (@gisele) által megosztott bejegyzés

 

Így is lehet ezt csinálni!

Fotó: Getty Images, Instagram

Olvasd el ezt is!