Itt a vége? Tom Brady és Gisele Bündchen válni készülnek

2022. október 05.
Tom Brady és Gisele Bündchen néhány hete már különköltöztek egymástól, a legújabb információk szerint pedig jelenleg válóperes ügyvédeket fogadva „vizsgálják a lehetőségeiket” a házasságukkal kapcsolatban.

A CNN a múlt hónapban számolt be róla, hogy Brady – a hétszeres Super Bowl-bajnok irányító, aki jelenleg a Tampa Bay Buccaneers játékosa – és felesége, a világhírű topmodell, Gisele Bündchen házassági problémákkal küzdenek. A 2009 óta házas pár a problémák miatt szeptemberben külön is költözött egymástól.

valsag-gisele-bundchen-tom-brady-hazassag

A 45 éves sportoló februárban vonult vissza az NFL-ből, hogy több időt tölthessen a családjával, ám néhány hónappal később meggondolta magát, és újra visszatért a pályára. Augusztusban aztán 11 napos szabadságot vett ki az edzőtáborból, hogy „személyes dolgokkal foglalkozzon”. A 42 éves topmodell egy múlt hónapban adott interjúban úgy nyilatkozott, hogy „aggályai” voltak férje visszatérésével kapcsolatban. „Ez egy nagyon erőszakos sport, nekem pedig ott vannak a gyerekeim, és szeretném, ha ő is jobban jelen lenne az életükben” – mondta Bündchen.

A Page Six legújabb információi szerint a házaspár helyzete továbbra sem oldódott meg: Gisele Bündchen felfogadott egy válóperes ügyvédet, amire válaszul a sportoló is keresett magának egy képviselőt. A párhoz egy közelálló forrás szerint Brady nem igazán tudja, mit is kellene tennie.

Forrás: CNN, Pages Six Fotó: Getty Images

Olvass tovább!