Millie Bobby Brown musicalt csinálna a Stranger Thingsből

2022. október 12.
A Stranger Things sztárja rendezői ambíciói mellett arról is vallott, szerepelni fog-e a tervezett spin-off sorozatban.

Millie Bobby Brown a Total Filmnek vallotta be, hogy szívesen rendezne musicalt a Stranger Thingsből, bár hozzátette, az írok egyelőre nem bíztak rá ilyen feladatot. „Hidd el, nagyon jól meg tudnám csinálni a finálét! –  folytatta a fiatal sztár. – Kicsit olyan lenne, mint a Felhőtlen Philadelphia. Láttad a musicales részt? A Stranger Thingsnek is így kellene véget érnie – egy musical epizóddal!”

Millie-Bobby-Brown-Stranger-Things-Musical

Az interjúban arra is kitértek, hogy Millie Bobby Brown szerepel-e majd a tervben lévő Stranger Things spin-offban – bár még nem tudni biztosan, hogy valóban készül-e ilyen. A fiatal színésznő ennek kapcsán azt mondta, szívesen átadja a stafétát egy fiatalabb Elnek, bár a sorozat készítői korábban azt mondták, ha lesz spin-off, az nem az ismert főszereplők köré épül majd.

Az biztos, hogy mi nagyon szívesen megnéznénk a Millie Bobby Brown rendezésében készülő Stranger Things musicalt (ha már a sorozat legutóbbi évadának úgyis fontos eleme volt a metálzene), de addig is leginkább csak türelmesen várjuk a Netflix-széria záró évadát.

Forrás: EOnline Fotó: Getty Images

Olvass tovább!