Sebestyén Balázs: Ez most egy nehéz időszak nekünk

2022. november 05.
Beázott szállodai szobájáról, otthon maradt családjáról és valódi személyiségéről is mesélt friss interjújában.

Sebestyén Balázs jelenleg Kolumbiában forgatja a Celeb vagyok, ments ki innen című műsort, a helyszínről adott interjút a Story Magazinnak. Az interjúban beszélt a kolumbiai életkörülményeikről, ennek kapcsán elmondta, hogy egyáltalán nem luxusban élnek – a szállodai szobája például már kétszer is (!) beázott.

sebestyen-balazs-hazassag-interju-nehez-idoszak

Őszintén beszélt a családjára, kiváltképp feleségére nehezedő terhekről és házassága megpróbáltatásairól is: „Viki mindig nagyon sokat vállal magára, nem csak ilyenkor, az év minden napján. Sokszor magam sem értem, hogy képes ennyi mindent kézben tartani, és mindent türelemmel kezelni. Ő teremti meg és jelenti a gyerekek számára az otthont és a biztonságot. Nagyon hálás vagyok neki, hogy egyedül is helytáll otthon, fantasztikus anya. Ez most egy nehéz időszak nekünk, nehezen viseljük a távollétet, de amikor csak lehet, beszélünk” – meséli a műsorvezető.

Sebestyén Balázs hozzátette, otthon szerencsésebb a helyzet, hiszen a szokásos rádióműsora után már 10-től szabad, ilyenkor ő viszi edzésre a gyerekeket és este is velük tölti az idejét. „Két teljesen más egyéniség Beni és Noel, de mindketten nagyon közel állnak hozzám. Próbálok nekik mindent megadni érzelmileg és értelmileg is. Igyekszem jó apukájuk lenni.”

A teljes interjút ITT lehet elolvasni.

Forrás: Story Magazin Fotó: Sebestyén Balázs (Instagram)

Olvass tovább!