Robert Downey Jr. gyerekei teljesen kopaszra nyírták a színész haját

2022. november 07.
Jól áll neki az új stílus.

Robert Downey Jr. különleges lehetőséggel örvendeztette meg gyerekeit halloween alkalmából: megengedte nekik, hogy teljesen kopaszra borotválják a fejét. A Vasember sztárja Instagramon osztotta meg azt a cuki videót, amelyben a tízéves Exton és a nyolcéves Avri levágják a haját az új, HBO-s szerepéhez. A csínytevés itt még nem állt meg, a gyerekek egy különleges jelmezbe is beöltöztették apjukat a videó végén.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Robert Downey Jr. Official (@robertdowneyjr) által megosztott bejegyzés

Robert Downey Jr. a streamingplatform új sorozatában, A szimpatizánsban három különböző szerepet is el fog játszani: egy hollywoodi filmrendezőt, egy politikust és a CIA egyik munkatársát alakítja majd. Viet Thanh Nguyen Pulitzer-díjas regényének főszereplője a vietkongok francia–vietnami származású kémje. A könyv bemutatja a vietnami háború utolsó napjait, a háború embertelenségét és a hazájuktól elszakadt bevándorlók identitásválságát.

robert-downey-jr-kopasz

A színész a Netflix Sr. című dokumentumfilmjének premierjén jelent meg először új stílusával, amely a sztár apjáról, Robert Downey Sr. filmrendezőről szól. „Úttörő filmrendező volt. És az apám is. Ez nem egyszerű. Sr. egy dokumentumfilm, amely elmeséli Robert Downey egyedülálló felemelkedését New Yorkban, az összeomlását, a kiégését és jóvátételét Hollywoodban, valamint az azt követő kapcsolatunkat” – mondta a színész Instagramon.

Forrás: E! Online, Fotó: Getty Images

Olvass tovább!