Bikinis képet posztolt a lassan 50 éves Gwyneth Paltrow – Csak úgy ragyog!

2022. szeptember 23.
A színésznő a képhez kapcsolódóan arról is mesélt, hogy milyen a testéhez és önmagához fűzödö viszonya az ötödik x közeledtével.

Gwyneth Paltrow 50 éves lesz szeptember 27-én. A nagy alkalom közeledtével úgy döntött, hogy számot vet és elgondolkodik azon, mit is jelent számára ez a mérföldkő. A Vasember színésznője szeptember 22-én posztolt egy fekete-fehér bikinis fotót az Instagramon, amit egy hosszú, az önelfogadásról és a testéhez fűződő viszonyáról szóló személyes bejegyzéssel kötött össze. „A testem a napok bizonyítékainak térképe, kevésbé időtlen. Sütőtől megégett sebhely, régen eltört ujj, a gyermek születése” – írta a színésznő, aki bár állandóan fotósok és kamerák kereszttüzében van, elfogadta magán a korral járó változásokat.

bikini-foto-50-ev-gwyneth-paltrow

„És miközben mindent megteszek, hogy a jó egészségre és a hosszú életre törekedjek, hogy elkerüljem az izmok gyengülését és a csontok hanyatlását, van egy mantrám, amelyet beillesztek a gondolatok közé, amelyek megpróbálnak kisiklatni: elfogadom. Elfogadom a nyomokat és a meglazult bőrt, a ráncokat. Elfogadom a testem, és elengedem a tökéletesség igényét, a tökéletes megjelenést, a gravitációt, a logikát, az emberiséget. Elfogadom az emberségemet” – írta az Oscar-díjas Paltrow, aki nemcsak a külsőségekre, hanem a belső tökéletlenségeire is reflektált.

„Az eredmények (vagy az általam elért dolgok), bár ismertek és számszerűsíthetők, ennek a lineáris múltnak a részei, kevésbé relevánsak. A hibáimat, amelyek az árnyékban élnek, csúszósak és sötétek, nehezebb meghatározni. Szándékosan soha nem bántottam embereket, de mégis megtettem. Cserben hagytam az embereket azzal, hogy nem az voltam, akinek lennem kellett volna. Elárultam magam, hogy megőrizzem a békét. Átléptem határokat, amelyek gondolatai néha kiszakítanak az álomból, és a szégyen üregébe sodornak egy hosszú, sötét éjszakára” – fogalmazott a színésznő, aki nem hisz abban, hogy vissza kellene utazni az időben a hibák kijavításához.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) által megosztott bejegyzés

Ahogy fogalmazott, szerinte minden álmatlan óra, amely ezekből a kihágásokból következett, vezetett valamihez. Paltrow bejegyzésében azt írta, hogy a jövőben szeretne kicsit lassítani, visszavonulni és a férjére, illetve a magánéletére koncentrálni.

Forrás: E! Online, Fotó: Getty Images

Olvass tovább!