Jennifer Lopez ragyogó barna körmei elhozták a tökéletes őszi inspirációt

2022. október 19.
Végre itt az ősz, ami azt jelenti, hogy ismét divatba jöttek a hűvösebb hónapokhoz kapcsolódó sötétebb, melegebb tónusú színpaletták. 

Tom Bachik sztármanikűrösnek Hollywoodban mindenki ismeri a nevét. Olyan sztárokkal dolgozott korábban együtt, mint Selena Gomez, Camila Cabello, Nicola Peltz Beckham és Hailee Steinfeld (hogy csak néhányat említsünk), és rendszeresen ő festi Jennifer Lopez körmeit is. Sőt mit több: Bachik készítette el az énekesnő aprólékosan kidolgozott esküvői manikűrjét is a Ben Affleckkel közös nagy napjára.

Ezen a héten a duó egy elegánsan semleges, mégis luxusnak ható őszi árnyalatot választott Lopez körmeihez. Bár Bachik még nem osztotta meg a énekesnő körmein használt barna lakk pontos színét, mi első látásra beleszerettünk ebbe a szürkés, tejcsokoládé árnyalatú fényes festékbe. Ez a J.Lo körmein használt árnyalat annyira semleges, hogy tökéletes egyensúlyt teremt a meleg és a hűvös vibrálás között, és remek választás lehet bárki számára, aki a hidegebb hónapokba lépve egy kis őszi inspirációra vágyna.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!