Ilyen volt Jennifer Lopez és Ben Affleck fényűző második esküvője

2022. augusztus 22.
Jennifer Lopez és Ben Affleck szombaton másodszor is kimondták egymásnak az igent egy pazar ceremónia keretében a színész georgiai birtokán.

A sztárpár a múlt hónapban egyszer már összeházasodott egy titkos Las Vegas-i esküvőn, ám most hétvégén rendeztek egy háromnapos második ünnepséget is, amelyen már a barátaik és családtagjaik is részt vettek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Bennifer🤍💍 (@moodof90.s) által megosztott bejegyzés

J.Lo és Affleck második esküvői ünnepsége péntektől vasárnapig tartott, és olyan hírességek kaptak rá meghívást, mint Matt Damon, Jimmy Kimmel vagy éppen a a Jay és Néma Bob sztárjai, Kevin Smith és Jason Mewes. Affleck öccse, Casey és volt felesége, Jennifer Garner nem vettek részt a háromnapos eseményen, annak ellenére, hogy mindketten meghívást kaptak. Garneről tudni lehet, hogy éppen Texasban forgatja legújabb filmjét, valószínűleg ezért nem tudott megjelenni a ceremónián. Ben Affleckkel közös gyerekei, a 16 éves Violet, a 13 éves Seraphina és a 10 éves Samuel, valamint J.Lo ikrei, a 14 éves Max és Emme viszont részt vettek az esküvőn, a dress code-hoz igazodva mindannyian fehérbe öltözve. A gyerekeknek fontos szerep is jutott a ceremónián, ők segítettek vinni a menyasszony 6 méter hosszú fátylát. J.Lo egyébként egy egyedi tervezésű Ralph Lauren ruhát viselt a nagy napon.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@jlosbae által megosztott bejegyzés

A szombati pazar szertartást követően az ifjú pár egy piknikszerű összejövetelt szervezett a vendégeinek.

Forrás: Pages Six Fotó: Instagram, Getty Images

Olvass tovább!