A magyar Jason Momoával járhat Peller Mariann?

2022. november 10.
Nemrégiben derült ki, hogy 12 év után elválik Peller Mariann, és a pletykák szerint máris új párja van.

Nemrégiben mi is megírtuk, hogy Peller Mariann és Juni György 12 együtt töltött év után külön válik. A friss pletykák szerint a műsorvezetőre máris rátalált az új szerelem.

peller-mariann-juni-györgy-valas

Peller Mariannt többször is együtt látták Megyeri Balázzsal, akit gyakran csak „a magyar Jason Momoaként” szoktak emlegetni a hawaii származású színésszel való nyilvánvaló hasonlóság miatt. A Blikk megkereste Megyerit, aki meglehetősen rejtélyes, mégis beszédesnek tűnő választ adott a kérdésre: „Diplomatikusan azt mondanám, amit az amerikai politikusok: sem cáfolni, sem megerősíteni nem tudom. Mariann arra kért minket, tartsuk tiszteletben, hogy nehéz időszakon megy keresztül, ezért mást nem szeretnék mondani. Ha ő később mégis beszélne erről, akkor ez változhat” – nyilatkozta a férfi a lapnak.

Amikor Peller Mariann nyilvánosan is bejelentette válását, az alábbi szavakkal zárta sorait:  „A helyzet önmagában is fájdalmas, szomorú és nehéz. Ezért hálásan köszönöm mindenkinek – beleértve a média munkatársait is – az emberséget, tapintatot és megértést azzal kapcsolatban, hogy egyik fél sem szeretne erről a nyilvánosság előtt beszélni.”

Fotó: Peller Mariann (Instagram)

Olvass tovább!