Sztárok, akiknek az aktuális és a volt feleségük barátokká váltak

2022. szeptember 07.
A listánkon szereplő hírességek egyszer és mindenkorra megcáfolták azt a tévhitet, miszerint képtelenség őszintén örülni az exünk boldogságának. Sőt! Ők még az egykori párjuk aktuális szerelmével is jó kapcsolatot ápolnak.

Demi Moore új szerepben próbálta ki magát a hatvanadik születésnapja alkalmából, hiszen az Andie Co. márka segítségével piacra dobta a saját fürdőruha-kollekcióját. A színésznő által tervezett modellek egyik legnagyobb rajongója nem más lett, mint a sztár volt férjének, Bruce Willisnek jelenlegi felesége. Emma Heming Willis ugyanis feltöltött egy képet a közösségi oldalára, amin éppen Demi egyik egyrészesét viseli.

Emma Heming Willis

(Fotó: Instagram/@emmahemingwillis)

Ám még mielőtt valaki azt hinné, hogy mindössze ügyes PR-fogásról van szó, gyorsan kiemeljük, hogy a két nő valóban jó barátságot ápol egymással hosszú évek óta. Olyannyira, hogy Emmát még az sem zavarta, amikor férje a pandémia első hullámai során egy ideig az exével (és közös gyerekeikkel) töltötte a karantén időszakát. Demi pedig többször is hangot adott már a véleményének, miszerint Bruce szerelmét csodálatos anyának és nőnek tartja. (Külön érdekesség, hogy mindketten lányos anyukák. Deminek három, Emmának kettő lánya született Bruce-tól.)

Rumer Willis, Demi Moore, Bruce Willis, Scout Willis, Emma Heming Willis és Tallulah Willis 2019 szeptemberében

Rumer Willis, Demi Moore, Bruce Willis, Scout Willis, Emma Heming Willis és Tallulah Willis 2019 szeptemberében

„A családomként tekintek rá és megtisztel, hogy a barátomnak nevezhetem. A gyermekeink testvérek, ám mégsem létezik egyetlen kifejezés sem a mi kötelékünk leírására. „Anyukák vagyunk, akik egy egységet alkotnak, testvérek, akik összefonódtak az élet őrült kalandjainak során” – jelentette ki Demi az Instagram-oldalán. Válaszképpen Emma az egyik kedvenc embereként hivatkozott rá a közösségi médiában.

Egyszóval ők ketten bebizonyították, hogy bár egyetlen szakítás sem egyszerű és fájdalommentes, igenis lehetséges, hogy jó viszonyt ápoljunk a volt szerelmünkkel – illetve annak partnerével is. És képzeld, nem ők az egyetlenek a sztárvilágban, akik a kivételek táborát erősítik!

Miranda Kerr például imádja korábbi férje, Orlando Bloom új választottját, Katy Perryt, aki 2019 februárjában, egészen pontosan Valentin-napon mondott igent a színész lánykérésére. A párosnak a koronavírus miatt többször is le kellett mondaniuk a nagyszabású esküvőről szőtt terveikről, és bár azt állítják, a szervezés továbbra is folyamatban van a pandémia miatt, akadnak olyan lesifotók, amelyek arról árulkodnak, hogy titokban már összekötötték az életüket. 2022 februárjában például egy kifejezetten gyanús ékszer csillogott Katy bal gyűrűsujján… Miranda pedig időközben hozzáment Evan Spiegelhez, ám Orlandóval máig együtt nevelik közös fiukat, Flynnt.

Katy Perry, Orlando Bloom

„Rajongok Katy-ért – emelte ki az egykori szupermodell. – Örülök, hogy Orlando talált valakit, aki ennyire megmelengeti a szívét, hiszen végül is az a legfontosabb, hogy Flynn édesapja és édesanyja is boldog. Hálás vagyok, hogy Orlando és Katy egymásra akadtak, én pedig megismerhettem a férjemet, aki fantasztikus, ráadásul mindannyian nagyon tiszteljük a másikat” – mesélte egy interjújában. „Az egyik legnagyobb előnye annak, hogy közel állok Mirandához, az az, hogy kipróbálhatom a szépségápolási termékeit, különösen akkor, amikor a fia hazahozza őket a hátizsákjában” – viccelődött Katy.

Drew Barrymore pedig úgy érzi, megnyerte a lottót volt férje, Will Kopelman új feleségével, Alexandra Michlerrel, aki 2021-ben mondott igent a férfinak – tehát öt évvel azután, hogy Drew elvált volna tőle. A Charlie angyalai sztárjának két lánya született Willtől, és bár a kapcsolatuk nem happy enddel ért véget, mégis kizárólag boldogságot kíván az exének és párjának. „Szerencsésnek tartom magam, hogy egy ilyen csodálatos lélek léphetett be az életünkbe” – mondta Alexandráról. Drew természetesen nem törekszik arra, hogy a legjobb barátok legyenek, ennek ellenére biztos abban, hogy gyermekei apjának szerelme tudja, „ő az egyik legnagyobb szurkolója”.

Will Kopelman, Drew Barrymore, Allie Michler

Forrás: People, Insider Fotó: Getty Images

Ezt olvastad már?