L.L. Junior már meg is kérte Dárdai Blanka kezét?

2022. november 15.
Dárdai Blanka sokatmondó videót posztolt az Instagram-oldalára.

Heteken át találgatták a rajongók, hogy vajon  L.L. Junior és Dárdai Blanka énekesnő tényleg egy párt alkotnak-e. Először szeptember közepén jelent meg a két sztárról közös fotó Hajdú Péter Instagram-oldalán, mígnem néhány nappal ezelőtt végre ők maguk is felvállalták kapcsolatukat, és megosztottak néhány romantikus fotót a közös nyaralásukról.

Blanka és Junior most már biztos, hogy együtt vannak, sőt, az énekesnő egyik friss Instagram-posztja alapján akár arra is lehetne következtetni, hogy a párkapcsolatuk már szintet is lépett.

Blanka a minap posztolta ki a lenti videót az oldalára, amin nemcsak az látszik, hogy az énekesnő rendkívül boldog, de egy óriási virágcsokor is feltűnik a kezében. A videó mellé Blanka mindössze ennyit írt „Minden jó.” Egyáltalán nem lennénk meglepve, ha a virágcsokor és a nagy boldogság azt jelentené, hogy Junior már fel is tette szerelmének a nagy kérdést.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

BRENKA (@dardaiblanka) által megosztott bejegyzés

Dárdai Blanka, a 23 éves énekesnő néhány éve az X-Faktorban tűnt fel, és azóta is aktív szereplője a zenei szcénának, illetve a social mediában is kiterjedt követőbázisa van. Közte és Junior között 18 év különbség van. Junior és előző felesége, Körtvélyessy Kinga 2019-től és 2022 nyaráig életek együtt, a szakításról akkoriban úgy nyilatkoztak, hogy a gyerekek érdekeit szem előtt tartva döntöttek a különválás mellett.

Fotó: Instagram

Olvass tovább!