Sztárpárok, akik a közös gyermekük megszületése előtt szakítottak

2022. május 30.
Örök igazság, hogy a legnagyobb szerelmek is véget érhetnek, ráadásul még a közös gyermek érkezése sem menthet meg egy kapcsolatot. A listánkon szereplő hírességek pedig az élő bizonyítékok erre.

A szakítás mindig fájdalmas, különösen akkor, ha egy harmadik személy, vagyis egy születendő baba is érintett. A hírességeknek pedig az érzelmi hullámvasúton túl, a nyilvánossággal is meg kell birkózniuk. És bár meglepőnek tűnhet, ha két ember akkor dönt úgy, hogy külön utakon folytatja tovább, amikor éppen úton van a gyermekük, a románcok sajnos bármikor zátonyra futhatnak és a babavállalás sem „garantálhatja” feltétlenül a partnerek elköteleződését egymás iránt.

A$AP Rocky és Rihanna

A$AP Rocky és Rihanna (Fotó: Mike Coppola/Getty Images)

Rihanna és A$AP Rocky például éppen az első gyermeküket várták, amikor felröppentek a pletykák arról, hogy a zenész megcsalta a barbadosi énekesnőt és emiatt veszélybe került a viszonyuk. A hozzájuk közel álló források egyébként azt állították, hogy az A$AP Rocky hűtlenségéről szóló híreknek semmi valóságalapja. Akármi is legyen az igazság, Rihannáék végső soron mégis együtt maradtak és időközben a babájuk is megszületett. Viszont akadnak olyan sztárpárok, akik tényleg exekként köszönthették a közös gyermeküket.

Megan Fox és Brian Austin Green

Megan Fox és Brian Austin Green

Megan Fox és Brian Austin Green (Fotó: Jonathan Leibson/Getty Images)

Megan Fox harmadik terhessége meglepte a közvéleményt, méghozzá azért, mert a színésznő még a várandóssága nyilvánosságra kerülése előtt benyújtotta a válókeresetet. Sokan azt is megkérdőjelezték, hogy valóban Brian Austin Green a születendő bébi apja. Megan egyébként elképesztően profin kezelte a „vádakat”, ugyanis megosztott egy kollázst az Instagram-oldalán olyan fotókról, amelyeken színészkollégáival, Shia LaBeouffal, Jake Johnsonnal és Will Arnettel szerepelt, és mindössze annyit fűzött hozzá a poszthoz, hogy #egyiksemazapa. Pár hónappal később egyébként kibékültek, de ahogyan azt azóta már tudjuk, végül mégsem sikerült rendbe hozni a kapcsolatukat, és a színésznő Machine Gun Kelly oldalán találta meg a boldogságot.

Tom Brady és Bridget Moynahan

Bridget Moynahan és Tom Brady

Bridget Moynahan és Tom Brady (Fotó: Michael Loccisano/Getty Images)

Kevesen emlékeznek rá, de mielőtt megismerte volna Gisele Bündchent, Tom Brady egy másik szupermodellel, a Szex és New York Natashájaként híressé vált Bridget Moynahannal élt együtt. A páros 2006 decemberében, három év után döntött a szakítás mellett, ám két hónappal később kiderült, hogy Bridget a közös gyermeküket várja. Mire a baba megszületett, az amerikai futballjátékos már Gisele Bündchennel randizott. „Úgy éreztem, nem tudom, mit kellene tennem. Az a fajta pillanat volt, amikor az ember elgondolkozik, nem lenne-e jobb, ha elmenekülne” – mesélte utólag erről az időszakról Gisele. A többi pedig már történelem, hiszen a sztár mégis a maradás mellett döntött és azóta családot is alapított a sportolóval.

Denise Richards és Charlie Sheen

Denise Richards és Charlie Sheen

Denise Richards és Charlie Sheen (Fotó: Jim Spellman/Getty Images)

Denise Richards és Charlie Sheen mindössze három évig voltak házasok, amikor 2005 márciusában a színésznő bejelentette, hogy el szeretne válni férjétől. Utolsó esélyként azért még megpróbálkoztak a párterápiával is, de már nem tudták megmenteni a kapcsolatukat. Így még azelőtt búcsút intettek egymásnak, hogy világra jött volna a második gyermekük, Lola. Ezt követően évekig pereskedett a lányaik felügyeleti jogai miatt, de utána rendezték a viszonyukat és rendszeresen szerveztek közös családi programokat is.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Denise Richards (@deniserichards) által megosztott bejegyzés

Heidi Klum és Flavio Briatore

Heidi Klum és Flavio Briatore

Heidi Klum és Flavio Briatore (Fotó: Franziska Krug/Getty Images)

A német szupermodell még 2003-ban románcba keveredett Flavio Briatore olasz üzletemberrel és még a kapcsolatuk első évében teherbe is esett tőle. De mire 2004 májusában életet adott lányuknak, a rá megszólalásig hasonító Leninek, már pontot tettek a viszonyuk végére.

Fotó: Rodin Eckenroth/Getty Images

A sztárvilágban több csúnya szakítás is akadt: