Ez az 5 sztárpár bevállalta a nyitott kapcsolatot

2022. április 14.
Nem mindenkinek a klasszikus, monogám felállás a normális: ezeknek a sztárpároknak szent meggyőződése, hogy a boldogság nem a hűségen múlik, ezért inkább a nyitott kapcsolatot választották. Bár vannak, akik ma már nincsenek együtt...

A hírességek körében nem ritka, hogy sajátos módon értelmezik a szabadságot, és egyáltalán nem várják el a másiktól a párkapcsolatban, hogy csakis őket szeressék, kényeztessék. Kétségtelen, hogy az ilyen alapokra helyezett nyitott kapcsolat csakis akkor működhet, ha a felek egyetértenek, hiszen ha ez elmarad, csak a bonyodalmak fokozódnak. Nézd meg, kik azok, akik hosszú éveken át kitartottak nem mindennapi elképzelésük mellett!

nyitott szív alakú lakat

Megan Fox és Brian Austin Green

A színészpár nem érte be a klasszikus nyitott kapcsolattal, hanem még annál is tovább ment: az úgynevezett egyoldalú nyitottságot választották, amivel Megan kapott felhatalmazást arra, hogy kedve szerint élvezze az élet örömeit. „Úgy állapodtak meg az elején, hogy Megan bárkivel randizhat, Briannel viszont ugyanez nem volt megengedett” – mesélte egy, a párhoz közeli ismerős a New York Daily Newsnak még 2009-ben. Ez a felállás csaknem tíz éven át működőképesnek bizonyult, 2020 májusában azonban bejelentették a válásukat.

Megan Fox és Brian Austin Green

Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick

Nyilvánosan sosem erősítették meg a hírt, ami többször is felröppent róluk, azaz hogy ők is sajátosan értelmezik a házastársi hűséget, de a szemfüles rajongók több árulkodó jelet is látni véltek. Jessica és Matthew, akiknek lassan 25 éve tartó házassága alatt három közös gyereke született, mindig visszafogottan nyilatkoztak a magánéletükről, ezért nagy valószínűséggel hiába is várjuk, hogy megerősítsék a feltevéseket.

Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick

Jada Pinkett Smith és Will Smith

Bár nem élnek gyakran a nyitott házasság kínálta lehetőségekkel, sosem rejtették véka alá, hogy sajátosan közelítik meg a harmonikus párkapcsolat kérdését. Jada többször is beszélt arról, hogy kettejük között annyira erős a bizalom és a kötődés, hogy a hűség sokadrangú tényező. „Will és én mindketten azt tehetjük, amit csak akarunk, mert annyira bízunk egymásban, hogy megengedjük ezt magunknak. Ez nem a klasszikus értelemben jelent nyitott kapcsolatot, sokkal inkább egy, a megszokottnál jóval magasabb kapcsolati szintnek nevezném” – fejtegette egy korábbi posztjában a feleség.

Jada Pinkett Smith és Will Smith

Demi Moore és Ashton Kutcher

Ők büszkén felvállalták, hogy boldog kapcsolatuk egyik legfőbb titka a nyitott gondolkodás volt, mielőtt 2013 novemberében szakítottak volna. „Hollywoodban a kezdetektől fogva tudta mindenki, hogy hányadán állnak a hűséggel, a rajongóik előtt azonban egy ideig próbálták rejtegetni. Később belátták, hogy ez teljesen felesleges, és szabadon szerettek mindketten” – árulta el róluk egy barát még 2011-ben.

Demi Moore és Ashton Kutcher

Gwyneth Paltrow és Chris Martin

Tíz éven át tartó házasságukban többször is adódtak olyan periódusok, amikor másokkal is randiztak, és ezért egyáltalán nem orroltak meg egymásra. „Mikor Chris közelebb engedte magához a rajongókat a kelleténél, Gwyneth sosem rendezett jelenetet. Soha nem volt féltékeny és nem akarta kisajátítani a férjét. Azt vallotta, hogy mindketten felnőtt emberek, így önállóan is képesek helyes döntéseket hozni” – osztotta meg az egykori álompárról egy ismerős az Access Hollywooddal.

Gwyneth Paltrow és Chris Martin

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?