„Nagyon sokat dolgozol, és ezt tisztelem” – videón, ahogy Orlando Bloom egy budapesti cipőboltosnak hálálkodik

2022. november 20.
Orlando Bloom a minap egy cipőboltban járt, a különleges találkozóról pedig videó készült.

Ahogy mi is írtunk róla, Orlando Bloom már egy ideje Budapesten tartózkodik, itt forgatja ugyanis új filmjét. Néhány hete aztán a színész párja, Katy Perry is a fővárosba érkezett, és a Michelin-csillagos étteremben, a Babelben ünnepelte meg Bloommal a születésnapját.

A színész, úgy tűnik, továbbra is jól érzi magát nálunk, a minap ugyanis egy budapesti cipőboltba ment el vásárolgatni. Az üzlet egy mindössze 19 éves fiú, Balázs tulajdona, aki a TikTokra töltött fel egy videót a világsztár érkezéséről.

@balazskicks

Ez egy örök élmény marad🙏🏼❤️ #balazskicks

♬ Where’s My Love (Alternate Version) – SYML

„Mióta csinálom ezt az egészet, az egyik legnagyobb megtiszteltetés ért minket. Orlando Bloom látogatott el a boltunkba” –  kezdte Balázs a videóban, akiről azt kell tudni, hogy a boltjában kifejezetten egyedi cipőket árul és Orldando Bloom számára is külön szerezte be a színész által vágyott lábbelit. A Karib-tenger kalózainak sztárja kifejezetten hálás volt a fiú fáradozásaiért, és mielőtt távozott volna az üzletből, kezet fogtak egymással és egy közös fotót is készítettek.

„Remek cipő, szép munka. Nagyon sokat dolgozol, és ezt tisztelem. Köszönöm, hogy itt lehettem” – mondta búcsúzóul Orlando Bloom.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!