Imádjuk, ahogy Orlando Bloom megtrollkodta Katy Perry fotóját

2021. április 13.
Orlando Bloom ismét nagyon vicces kedvében volt. Ám ezúttal nem a furcsa reggelizési szokásairól zengett ódákat, hanem barátnője, Katy Perry egyik Instagram-posztját trollkodta meg.

Orlando Bloom legutóbbi interjújából az egész világ megtudhatta, hogy a színész milyen, kissé bizarr reggeli rituáléval szokta indítani a napjait. Bloom mostanra szinte teljesen átállt a növényi étrendre, de még véletlenül sem valami egyszerű, hétköznapi vegán ételt szokott elfogyasztani reggeli gyanánt.

Orlando Bloom fura reggelijéről itt olvashatsz!

Most azonban nem egy újabb meglepő interjú miatt került a középpontba, hanem az egyik egészen furcsa és vicces kommentje miatt. Történt ugyanis, hogy Katy Perry, aki az Amrecan Idol nevű tehetségkutató egyik zsűritagja, feltöltött magáról egy szelfit, promózva ezzel a műsor legújabb részét.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

KATY PERRY (@katyperry) által megosztott bejegyzés

A pasija, Orlando Bloom pedig, látva a fotót, úgy gondolta, hogy ez a tökéletes alkalom, hogy jelezze menyasszonyának: kifogytak otthon a zabtejből. Igen, a színész mindössze ennyit kommentelt a fotó alá: „baby we’re all out of oat milk”.

orlando-bloom

Nem lennénk meglepve, ha Bloomnak a bizarr reggelijéhez lett volna szüksége a zabtejre, és csak reménykedhetünk benne, hogy végül össze tudta szedni magát, és ő maga el tudott sétálni a boltba egy doboz növényi tejért.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!