Idejét sem tudja, mikor szexelt legutóbb Robbie Williams és felesége

2022. november 21.
Ayda Field török–amerikai modell és színésznő, Robbie Williams felesége egy podcastban, a Postcards from the Edge-ben kotyogta ki hálószobatitkait. A négygyermekes Ayda és Robbie állítólag „idejét sem tudják, mikor bújtak utoljára össze”.

A pár 2010-ben házasodott össze, azóta négy gyermekük is született, a legfiatalabb 2020-ban, mára pedig a romantikát felváltotta a kényelem és a napi rutin. „Régen romantikusak voltak az estéink, és nem csak fizikálisan volt szükség az együttlétünkre, természetes volt, hogy közös ágyban alszunk. A négy gyerek megszületése óta azonban a szexuális életünk halott. Már tényleg csak alszunk a franciaágyban. A helyére egy pingpongasztalt is felállíthatnék, annak több értelme lenne, biztosan gyakrabban használnánk” – idézte Aydát a Blikk.

robbie-williams-szex

Alvásra azonban nem annyira alkalmas a közös háló, mert Robbie Williams borzalmasan horkol. „Lökdösöm a lábammal, mert nem tudok aludni tőle. Akkor abbahagyja egy időre. Úgy alszik, mint egy medve, még a földrengés sem ébreszti fel, pedig Los Angelesben gyakran előfordul. Az alvás a legfontosabb négy gyerek mellett, már kínoz a hiánya. A barátnőim azt mondják, aludjak másik szobában, és el is gondolkodtam rajta. Az tart vissza, hogy akkor már csak lakótársak lennénk. És sosem támadna fel a szexuális életünk. Egy hajszálon függ az elhatározás, de még kitartok.”

Fotó: Getty Images

Ezt már olvastad?