Dolly Parton megtalálta a tökéletes ruhát a Covid-oltáshoz

2021. március 04.
A saját vakcinájával oltották be a legendás amerikai countryénekest, aki a vállán kivágott felsővel megmutatta, mi a tökéletes ruhaválasztás, ha oltásra készülünk.

„A saját gyógyszeremből kaptam” – mondta Dolly Parton, amikor megkapta a koronavírus elleni védőoltást. A 75 éves énekesnő a Moderna vakcinájából kapott a Vanderbilt Egyetemi Kórházban. A közösségi oldalán megosztott képpel jelentette be a hírt, és a követői egyből felfigyeltek a sikkes, egyben oltáshoz roppant praktikus, vállánál kivágott felsőre, amelyet Parton viselt.

dolly-parton-covid-oltas-ruha

A legendás énekes és filantróp még 2020 áprilisában adományozott egymillió dollárt a Vanderbilt Egyetem kutatói alapítványának, hogy ezzel támogassa a Moderna Covid-vakcinájának kifejlesztését.

Dolly Partontól megszokhattuk már, hogy különös érzékkel választja meg látványos ruháit és sminkjét, ám ezúttal nemcsak csinos volt, hanem arra is ráirányította a figyelmet, hogy a ruhaválasztás sem utolsó szempont, ha végre a védőoltás közelébe juthatunk. 

A klinikára menet valószínűleg kabátot viselt Parton, ám azon kívül nem kellett más réteget levetnie, hiszen a pulóverének vállkivágása lehetővé tette, hogy az orvos azonnal hozzáférjen a vállához. De nem lenne Dolly Parton önmaga, ha nem csillámló anyagot választott volna a jeles alkalomra.

Az énekesnő azért döntött úgy, hogy megosztja közösségi oldalán a koronavírus elleni védőoltás beadását, hogy megmutassa, milyen fontos a vakcina a járvány elleni harcban. „Csak azt akarom mondani minden gyávának, hogy ne legyenek olyan félősek. Gyerünk, és adassátok be az oltást!” – mondta Dolly Parton, mielőtt a vakcina, vakcina szavakat dúdolta volna egyik leghíresebb slágere, a Jolene dallamára. 

A hírek szerint dr. Naji Abumrad adta be a védőoltást Partonnak. Az orvossal egy 2013-as autóbaleset után találkozott az énekesnő. Szoros barátságuk inspirálta arra is Dolly Partont, hogy a védőoltás kifejlesztésére adakozzon. 

Forrás: Insider Fotó: Getty Images

Olvastad már?