Nehéz értelmezni North West születésnapi partijának témáját

2021. június 21.
Nehéz feldolgozni azt az információt, hogy North West, Kim Kardashian és Kanye West lánya a nyolcadik születésnapján kaki témájú bulit rendezett.

Nem egyszerűen kaki témájú bulit tartott a nyolcévessé cseperedő North West. Kim Kardashian és Kanye West legidősebb gyermeke ottalvós bulit rendezett, ahol az összes kis vendéget mosolygó kakiruhába öltöztette, a képeket pedig maga Kim Kardashian posztolta, aki jól dokumentálta az egész eseményt az Instagramján. 

north-west-szuletesnap

A képek mellé volt férjének egyik dalából idézett, amikor a nyolc, egyforma kaki emoji ruhába öltöztetett, sorban leültetett gyerekről készült fotót feltöltötte. „Poop Diddy Scoop kinda slumber party” – írta a kép mellé. Mindenkinek megvan a kedvenc emojija, úgy tűnik, North West sem más, mint a legtöbb gyerek, akiknek a kakimoji a kedvence. 

Northot egyébként a büszke anya, Kim Kardshian úgy jellemezte, mint „a leghóbortosabb, legstílusosabb, legkreatívabb személy, akit ismerek, pont olyan, mint amire az életben szükség van”. (Emlékezzünk csak arra az esetre, amikor a szakállas agámáját öltöztötte SKIMS outfitbe a kislány, vagy éppen babaházkarantént rendezett be a járvány elején.)

Bár a képen a legtöbb gyerek nem tűnik túl felszabadultnak és vidámnak, feltételezzük, hogy remekül érezték magukat a bulin, és bőséges ajándékcsomagokkal térhettek haza köszönetképpen, hogy asszisztáltak a partihoz. 

Bár a kaki kétségtelenül szokatlan témaválasztás egy születésnapi bulihoz, ha a Kardashian-Jenner család egészének gyerekzsúrjait nézzük, messze nem a leglátványosabb parti volt. Ezt a címet még mindig Stormi, Kyle Jenner lánya birtokolja a karneváli tematikával.

Forrás: The Cut Fotó: Getty Images

Olvass tovább!