Egy influenszer magyarázza el, Jennifer Lopez mit plasztikáztatott az arcán

2022. október 13.
Bár a hírességek szeretik úgy beállítani, mintha tökéletes, egy percet sem öregedő arcukat szimplán a jó géneknek, na meg az egészséges életmódnak köszönhetnék, Lorry Hill YouTube-influenszer szerint valójában nincs olyan sztár Hollywoodban, aki ne venne néha napján igénybe kisebb-nagyobb szépészeti beavatkozásokat.

A 44 éves Lorry Hill 2019-ben indította el YouTube-csatornáját, amelyen kifejezetten plasztikai műtétekkel, illetve egyéb szépészeti beavatkozásokkal foglalkozik. Lorry egy percig nem tagadja, hogy saját maga is többször feküdt a sebészek kései alá: videóiban bemutatta már a saját arcfelvarrása, de az elrontott orrplasztikája történetét is. Saját elmondása szerint kifejezetten azért hozta létre a csatornáját, hogy okítsa az embereket – hogy lerántsa a leplet Hollywood tökéletesnek tűnő világáról, és megmutassa, hogy a szépség bárki számára elérhető, csak egy jól kitömött pénztárca kell hozzá.

lory-hill

A hírességekről készült videóiban mindig tisztelettel beszél az adott sztárról, mint mondja, nem célja shamingelni vagy megalázni az embereket. Ő csak azt szeretné, ha a sztárok őszinték lennének a saját beavatkozásaikkal kapcsolatban, és nem állítanának elérhetetlen szépségideálokat a rajongóik elé.

Lorry az elmúlt években szinte az összes világhírű színészről, énekesről vagy éppen modellről készített már videót – ha kíváncsi vagy, Lorry szerint minek köszönheti mindig tökéletes megjelenését Jennifer Aniston, Angelina Jolie, J.Lo, vagy éppen Bella Hadid, érdemes szétnézned a csatornáján.

A következőkben hoztunk egy kis válogatást a legérdekesebb videókból.

Jennifer Aniston

Jennifer Lopez

Angelina Jolie

Bella Hadid

Gwen Stefani

Fotó: Youtube

Olvass tovább!